Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το 40 εκατ. ευρώ ξενοδοχείο του Salt Bae διαθέτει εστιατόριο που μετατρέπει το κρέας σε “κομμάτια τέχνης”

ΑρχικήΝέαΤο 40 εκατ. ευρώ ξενοδοχείο του Salt Bae διαθέτει εστιατόριο που μετατρέπει το κρέας σε "κομμάτια τέχνης"
spot_img

Μία μόνο μπριζόλα στο εστιατόριο του Macka Palace του Salt Bae κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ.

Ο τουρκικής καταγωγής κρεοπώλης Nusret Gökçe ή αλλιώς Salt Bae γεννήθηκε τόσο φτωχός που έπρεπε να εγκαταλείψει το σχολείο όταν ήταν μικρότερος. Όλα, όμως, άλλαξαν για αυτόν το 2017, όταν έγινε γνωστός από τον σήμα κατατεθέν τρόπο που καρυκεύει τα κρέατά του.

Σήμερα, ο Salat Bae είναι ο ιδιοκτήτης πάνω από 22 εστιατορίων σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα και Ντουμπάι. Αλλά αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει πολλούς από τα όσα έχει καταφέρει ο Salt Bae είναι το να αποκτήσει ένα ξενοδοχείο “παλάτι” αξίας συνολικά 40 εκατ. ευρώ.

Εικόνα: Macka Palace

Πρόκειται για το Macka Palace στην περιοχή Σισλί της Κωνσταντινούπολης, το οποίο διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο, γυμναστήριο, εστιατόριο και σπα. Ο Salt Bae απέκτησε το ξενοδοχείο το 2019 και μετακόμισε στο δικό του διαμέρισμα εντός του ξενοδοχείου το ίδιο έτος. Στο παρελθόν, αυτό το διαμέρισμα ανήκε στον θεατρικό συγγραφέα του 20ου αιώνα Abdülhak Hâmid Tarhan, ευρέως γνωστό στην Τουρκία ως ο Μεγάλος Ποιητής. 

Αν και ο ίδιος, μοιράζεται πολύ λίγα για το διαμέρισμά του στο παλάτι, σύμφωνα με τη Daily Mail, το ίδιο το ξενοδοχείο που το στεγάζει διαθέτει 90 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, με τιμές που ξεκινούν από 400 περίπου ευρώ ανά διανυκτέρευση.   

Εικόνα: Macka Palace

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μια τεράστια γκάμα εγκαταστάσεων, όπως δείπνο στο αποκλειστικό εστιατόριο του Salt Bae, όπου μια επώνυμη μπριζόλα από χρυσό φύλλο μπορεί να κοστίσει στους πελάτες πάνω από 1000 ευρώ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του εστιατορίου, οι σεφ ειδικεύονται στο μετατρέπουν το κρέας σε “κομμάτια τέχνης”.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα