Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Trikalinos: Τριπλή χρυσή διάκριση στα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας FEA 2023

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαTrikalinos: Τριπλή χρυσή διάκριση στα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας FEA 2023
spot_img

Gold βραβεία στις κατηγορίες “Food Brand Marketing Stand Out” “Superfood” και “Top Packaging Design”.

Η εταιρία Τρικαλινός, ηγέτιδα στην παραγωγή και εμπορία Αυγοτάραχου και αλίπαστων,  έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία καινοτομίας, ασφάλειας τροφίμων και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών Food Experts Award’s,των FEA 2023.

Ειδικότερα, έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία “Food Brand Marketing Stand Out” για την μπράντα Trikalinos, το Gold βραβείο στην κατηγορία “Superfood” για το Trikalinos Αυγοτάραχο και το Gold βραβείο στην κατηγορία “Top Packaging Design”, για την «Αφρίνα- Ανθός Άλατος».

Τα βραβεία παρέλαβαν οι Ζαφείρης Τρικαλινός, Πρόεδρος της εταιρίας και Λίλα Κούρτη, Sales & Exports Manager. Κατά την απονομή των βραβείων ο Ζαφείρης Τρικαλινός δήλωσε: «Η Βράβευσή μας από τα Food Experts Awards, είναι μεγάλη τιμή για εμάς αλλά και αναγνώριση της επένδυσης σε έρευνα, της επιμονής και της αφοσίωσης της εταιρίας μας στην ανάδειξη του γαστρονομικού και διατροφικού πλούτου των προϊόντων μας». 

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι εταιρείες που συμμετείχαν διαγωνίστηκαν σε 25 κατηγορίες, οι οποίες αναφέρονται σε σύγχρονα θέματα που απασχολούν την επιχείρηση τροφίμων και τον καταναλωτή όπως η καινοτομία, η κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων, η διατροφική αξία, η ακεραιότητα, η πελατοκεντρικότητα, η αειφορία, η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Tην τελετή παρουσίασε η Δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά ενώ εκτός από τις νικήτριες εταιρείες στην εκδήλωση παρέστησαν εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου, καθώς και πλήθος κόσμου από την 31η Detrop/HELEXPO και τους επισκέπτες της. Παράλληλα, στην τελετή απονομής των FEA έγιναν τιμητικές βραβεύσεις προσώπων και οργανισμών για την προσφορά τους στην Επιστήμη Τροφίμων.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η οικογένεια Τρικαλινός δραστηριοποιείται από το 1856 στην μεταποίηση και εμπορία του
αυγοτάραχου. Με το πέρασμα των χρόνων, με αφοσίωση και μεράκι στην παραγωγή ενός άρτιου
ποιοτικά και γευστικά προϊόντος, η εταιρία βελτιώνει συστηματικά την παραγωγική διαδικασία του
αυγοτάραχου διατηρώντας αναλλοίωτα τα διατροφικά του χαρακτηριστικά. Το διατροφικό προφίλ του
Αυγοτάραχου Trikalinos έχει αποτελέσει μελέτη περίπτωσης ερευνών Πανεπιστημίων και
Επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο. Χάρη στην μοναδική ποιότητα και γεύση αλλά και τις
σύγχρονες συσκευασίες τους, τα προϊόντα της εταιρίας έχουν διακριθεί σε όλο τον κόσμο και έχουν αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία κορυφαίων πιάτων που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων
σεφ. Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός εξάγονται σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα