Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

AgroSpeCom: Θέση εργασίας για Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςAgroSpeCom: Θέση εργασίας για Γεωπόνο
spot_img

Εταιρεία συμβούλων ασφάλειας τροφίμων με ειδίκευση στις απεντομώσεις και στον σχεδιασμό συστημάτων διαχείρισης.

Η AgroSpeCom είναι Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων με ειδίκευση στην ασφάλεια τροφίμων και περιλαμβάνει θέματα απεντομώσεων, απολυμάνσεων, και σχεδιασμού συστημάτων διαχείρισης.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 με το όραμα της Υψηλής Ποιότητας στην παρεχόμενη υπηρεσία. Σήμερα η AgroSpeCom στοχεύει σε υπηρεσίες με «μηδέν λάθη» και ολική ποιότητα χρησιμοποιώντας τις γνώσεις 28 Επιστημόνων εργαζομένων σε 6 γραφεία στην Ελλάδα.

Η Agrospecom αναζητά ένα άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης

· Γεωπόνος – Εφαρμοστής Απεντομώσεων Απολυμάνσεων

Προφίλ Υποψηφίου:

  • Πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ
  • Απαραίτητη τουλάχιστον τριετής εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες , φιλοδοξία και ομαδικό πνεύμα
  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Παροχές Εταιρείας

· Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

· Εταιρικό κινητό

· Δυναμικό περιβάλλον εργασίας

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο