Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Heineken: Θέση εργασίας για Γεωπόνο/Τεχνολόγο Τροφίμων/ Μηχανικό

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςHeineken: Θέση εργασίας για Γεωπόνο/Τεχνολόγο Τροφίμων/ Μηχανικό
spot_img

Στη Θεσσαλονίκη.

Η Heineken αναζητά Τεχνικό Προσωπικό εποχικής απασχόλησης για το εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη.

Η Αγγελία της Heineken.

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, βασικές μας αξίες είναι το Πάθος για τους πελάτες και τους καταναλωτές μας, η Φροντίδα για τους ανθρώπους και τον πλανήτη, το Θάρρος να ονειρευόμαστε και να πρωτοπορούμε και η Χαρά της ζωής.

Οι άνθρωποι βρίσκονται στην καρδιά της εταιρίας μας – Άνθρωποι με ενδιαφέροντα και εμπειρίες που ποικίλουν όπως και οι μάρκες μας! Αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους.

Η Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας αγγίζει τη συνολική διαδρομή των προϊόντων μας από το χωράφι έως το ποτήρι των καταναλωτών, ενώ η ασφάλεια και η βιωσιμότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες που χαρακτηρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των εργοστασίων μας.

Για να ενταχθείς στην ομάδα μας θα πρέπει να έχεις:

  • Πτυχίο Τεχνολογικού Ιδρύματος ή Τεχνικής Σχολής (Ηλεκτρολόγων, Μηχανικών, Αυτοματισμού, Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων ή άλλα συναφή αντικείμενα)
  • Ευελιξία απασχόλησης σε βάρδιες
  • Θέληση για προσωπική εξέλιξη και ομαδικό πνεύμα
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών (επιθυμητή)
  • Προηγούμενη εμπειρία σε περιβάλλον βιομηχανίας θα ήταν επιθυμητή.

Εάν σε ενδιαφέρει η προοπτική να ενταχθείς στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα χαρούμε να λάβουμε την αίτηση και το βιογραφικό σου!

Η εταιρία ακολουθεί μια αξιοκρατική διαδικασία επιλογής προσωπικού και αξιολόγησης υποψηφίων, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες και εμπιστευτικότητα στα άτομα που θα κάνουν αίτηση για την θέση.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο