Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Millie Bobbie Brown λανσάρει τη δική της σειρά καφέ!

ΑρχικήΟικιακάLIFEΗ Millie Bobbie Brown λανσάρει τη δική της σειρά καφέ!
spot_img

Η γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς Stranger Things ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας της εταιρείας καφέ, Florence by Mills Coffee- μια συνεργασία της με την Collab Coffee. 

Aν σας αρέσει η σειρά Stranger Things και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς καφέ, τότε έχουμε καλά νέα.

Στις 18 Μαΐου, η ηθοποιός Millie Bobby Brown, πρωταγωνίστρια του Stranger Things και πολλών άλλων παραγωγών στην μικρή και μεγάλη οθόνη, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας της εταιρείας καφέ , Florence by Mills Coffee- μια συνεργασία της με την εταιρεία ιδιωτικής ετικέτας, Collab Coffee. 

Σε ανακοίνωσή της, η Collab Coffeee δήλωσε πως οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν ποικιλίες καφέ για ζεστά και κρύα ροφήματα, μαζί με επιλογές από τα αγαπημένα σιρόπια της Millie, όλα συνοδευόμενα από μια σειρά από όμορφα σχεδιασμένα αξεσουάρ.

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν συμπυκνώματα καφέ (16-20 μερίδες) και σακούλες παρασκευής για αυτές τις μηχανές καφέ, μαζί με επιλογές με ολόκληρους κόκκους και αλεσμένους κόκκους. 

Υπάρχουν 2 διαθέσιμα μείγματα, το “Authentically Brew”, με κόκκους από τη Βραζιλία, την Κολομβία και την Κεντρική και Νότια Αμερική, με νότες κακάο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και το “Mindful Moments”, ένα μείγμα από κόκκους από τη Βραζιλία και τη Γουατεμάλα, με νότες γλυκόπικρης σοκολάτας και φουντουκιού. Και οι δύο είναι πιστοποιημένοι από τη Rainforest Alliance και εργάζονται στο πλαίσιο του Farmer Connect, το οποίο προσφέρει ιχνηλασιμότητα των καρπών και πιστοποίηση ότι προέρχονται από βιώσιμες και ηθικές πηγές.

Όπως προαναφέραμε, η μάρκα λανσάρει επίσης σιρόπια για όσους θέλουν να προσθέσουν λίγη γεύση στον καφέ τους, με γεύσεις βανίλια, καραμέλα και φουντούκι, αλλά και Honeycomb, Crème Brûlée και English Toffee στη συλλογή “Millie’s Favourites”. 

Σε δήλωσή της, η ίδια η Brown είπε: “Λατρεύω τον καφέ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήταν το στήριγμά μου στις μεγάλες μέρες στα γυρίσματα. Δημιούργησα μια μάρκα που θα επιτρέψει στους θαυμαστές μου και σε όλους τους λάτρεις του καφέ να περνούν ευχάριστα τις δύσκολες μέρες τους…ελπίζω να το αγαπήσετε όπως και εγώ”. 

Ο καφές Florence by Mills είναι πλέον διαθέσιμος σε καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τον καφέ από την ιστοσελίδα florencebymillscoffee.com. 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα