Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έφοδος ελεγκτών της ΑΑΔΕ σε beach Bar στη Βουλιαγμένη – Έβαλαν “λουκέτο”

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΈφοδος ελεγκτών της ΑΑΔΕ σε beach Bar στη Βουλιαγμένη - Έβαλαν "λουκέτο"
spot_img

Δεν έκοβε αποδείξεις.

Ακόμα μία περίπτωση φοροδιαφυγής γνωστού κέντρου στην παραλία εντόπισαν οι ελεγκτές της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων. Πρόκειται για γνωστό beach bar το οποίο βρίσκεται στην Βουλιαγμένη.

- Advertisement -

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, μέσα στα πρώτα λεπτά της επίσκεψης τους, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρήκαν ότι η επιχείρηση, τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν είχε κόψει τέσσερις αποδείξεις συνολικού ύψους 700 Euro.

Αμέσως, προχώρησαν στην επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων και στο σφράγισμα της επιχείρησης για δύο ημέρες.

Να σημειωθεί πως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε επιλέξει να μην κόψει αποδείξεις στα τραπέζια, που είχαν κάνει μεγάλους λογαριασμούς, οδήγησε τους ελεγκτές να ζητήσουν συγκεκριμένα στοιχεία από την φορολογική συμπεριφορά του beach bar, ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις το προηγούμενο διάστημα.

Η έρευνα συνεχίζεται εις βάθος και για προηγούμενες χρήσεις.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα