Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Diageo: Επένδυση 25 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη της Guinness χωρίς αλκοόλ

ΑρχικήΝέαΔιεθνήDiageo: Επένδυση 25 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη της Guinness χωρίς αλκοόλ
spot_img

Η νέα εγκατάσταση θα διαθέτει έξι νέες μονάδες επεξεργασίας συνολικής χωρητικότητας 500.000 εκατόλιτρων, που θα ανταποκρίνονται στην ανάπτυξη της ζήτησης στη μη αλκοολούχα Guinness.

Η Diageo  σχεδιάζει να επενδύσει 25 εκατομμύρια ευρώ σε μια νέα εγκατάσταση στις εγκαταστάσεις της στο St. James Gate στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, το οποίο αποσκοπεί στην ανάπτυξη της μπύρας Guinness χωρίς αλκοόλ.

Η νέα εγκατάσταση θα διαθέτει έξι νέες μονάδες επεξεργασίας συνολικής χωρητικότητας 500.000 εκατόλιτρων, που θα ανταποκρίνονται στην ανάπτυξη της ζήτησης στη μη αλκοολούχα Guinness 0.0, η οποία αναπτύχθηκε πρώτη φορά το 2021, και αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 300% ως αποτέλεσμα της επένδυσης, σύμφωνα με προβλέψεις του Barry O’Sullivan, Διευθύνων Σύμβουλος της Diageo Ireland.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Diageo αναμένει ότι η μη αλκοολούχα Guinness θα αντιπροσωπεύει περίπου το 10% όλων των πωλήσεων Guinness στην Ιρλανδία τα επόμενα χρόνια.

Νωρίτερα φέτος, η Diageo διέγραψε τις μετοχές της από τα χρηματιστήρια Euronext Παρισιού και Euronext Δουβλίνου, απόφαση που έλαβε μετά από μια συνολική αξιολόγηση των όγκων συναλλαγών, του κόστους και των διοικητικών υποχρεώσεων. Η διαδικασία διαγραφής ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαΐου και από τα δύο χρηματιστήρια.

Σύμφωνα με την Diageo, οι διαγραφές δεν θα έχουν καμία επίδραση στις καθημερινές δραστηριότητές της στη Γαλλία ή την Ιρλανδία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο