Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αυτόματος πωλητής της Nestle για πίτσα…στη στιγμή

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΑυτόματος πωλητής της Nestle για πίτσα...στη στιγμή
spot_img

Που υπάρχει επεί του παρόντος;

    Σε μια προσπάθεια να επεκταθεί πέρα από τα κατεψυγμένα προϊόντα, η Nestle, δημιούργησε τους αυτόματους πωλητές πίτσας DiGiorno, σύμφωνα με το FoodDive. Η εταιρία δοκιμάζει έναν τρόπο για να φτιάξει μια ζεστή πίτσα DiGiorno με λεπτή κρούστα κατά παραγγελία σε μέρη όπως κοιτώνες κολεγίων και αεροδρόμια, καθώς η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο θέλει να μετακινήσει τη μάρκα «πέρα από την κατάψυξη».

    Το περίπτερο επιτρέπει στους καταναλωτές να παραγγείλουν μια πίτσα με τυρί ή πεπερόνι για 9 $ που παραδίδεται μέσω μιας υποδοχής στο μηχάνημα έτοιμη για κατανάλωση σε τρία λεπτά. Η Nestlé κυκλοφόρησε ένα πιλοτικό περίπτερο σε μια Walmart του Κολοράντο τον Απρίλιο και παρουσίασε ένα δεύτερο τρεις μήνες αργότερα σε μια εταιρεία στο Οχάιο όπου αναπτύσσει κατεψυγμένα τρόφιμα.

    «Πρόκειται για τη μετάβαση πέρα από τον καταψύκτη και τη ουσιαστική αλλαγή της ευκαιρίας για εμάς να εξυπηρετούμε τους καταναλωτές σε μέρη και περιστάσεις που δεν έχουμε άμεση πρόσβαση σήμερα», δήλωσε ο Άνταμ Γκρέιβς, πρόεδρος του τμήματος πίτσας και σνακ της Nestlé στις ΗΠΑ. συνέντευξη. «Τα πρώιμα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και υπάρχει οποιοσδήποτε αριθμός εφαρμογών που μπορεί να φανταστεί κανείς όπου αυτή η ιδέα στην τεχνολογία θα μπορούσε να φτάσει στο μέλλον».

    Η Nestlé είπε ότι για τους περίπου 100 πελάτες που ερεύνησε ότι έχουν αγοράσει από το περίπτερο, το 95% από αυτούς πίστευαν ότι κάτι κάνει τη ζεστή πίτσα DiGiorno σταθερή αξία και το 92% βλέπει τον εαυτό του να αγοράζει άλλη πίτσα από το περίπτερο στο μέλλον.

 Λέτε να έρθει και στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο