Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
24.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

startup

Καινοτομία: Τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας από… ξύλο!

Υπολείμματα της δασοκομίας και της ξυλοβιομηχανίας, μετατρέπονται σε έλαια και λιπαρά οξέα.

«Keyvoto»: Μια ελληνική startup που φιλοδοξεί να αλλάξει το e-commerce

Καινοτόμα πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε προμηθευτές, εταιρείες λιανικής και εξωτερικούς συνεργάτες να ενημερώνουν και να διαχειρίζονται τις πληροφορίες των προϊόντων σε διάφορα κανάλια.

Σουπερμάρκετ: Μείωση της σπατάλης τροφίμων μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η βραζιλιάνικη εταιρεία Aravita κάνει τα δικά της βήματα ενάντια στη σπατάλη τροφίμων, εστιάζοντας στην καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων στα σουπερμάρκετ.

Bibe Coffee: Η Ελληνική startup που προσφέρει απομακρυσμένη παρακολούθηση των μηχανών καφέ σε μεγάλες αλυσίδες μέσω cloud

H Bibe Coffee που έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 4 εκ. ευρώ μίλησε στο Cibum για το λογισμικό της, το οποίο προσφέρει άμεση και ταυτόχρονη παρακολούθηση όλων των μηχανών καφέ μιας εταιρείας, για τη διασφάλιση της ποιότητας του καφέ της.

Βibak: Πλατφόρμα για εστιατόρια με τα αποθέματα επαναχρησιμοποιήσιμων συσκευασιών τροφίμων

Γαλλική startup δημιουργεί μια ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης των αποθεμάτων επαναχρησιμοποιήσιμων συσκευασιών για τα εστιατόρια.

Wikifarmer: Η ελληνική startup που συνδέει τους αγρότες με επιχειρήσεις παγκοσμίως εξασφάλισε χρηματοδότηση 5 εκάτ. ευρώ

Η πλατφόρμα Wikifarmer συγκεντρώνει 1 εκατ. επισκέπτες το μήνα.

Mystery Pot: Ελληνική start up λύνει το “μυστήριο” πίσω από τη σπατάλη τροφίμων

Η Mystery Pot είναι μια startup δημιουργημένοι από δύο Έλληνες που θέλουν να φτιάξουν έναν κόσμο πιο βιώσιμο για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, χωρίς σπατάλη τροφίμων.

Πόσο σύντομα θα δούμε την πρώτη ολόκληρη μπριζόλα καλλιεργημένου κρέατος;

Η εταιρεία Project Eaden είναι μια γερμανική startup, η οποία με τη μοναδική της τεχνολογία πέτυχε την παραγωγή ολόκληρων τεμαχίων καλλιεργημένου κρέατος.

Digital Bites: Η ελληνική startup που βοηθά τη βιομηχανία τροφίμων να “μπει στο μυαλό” των καταναλωτών

Τι θέλουν οι καταναλωτές από τα προϊόντα τους; Η Digital Bites μπορεί να δώσει αυτή την απάντηση, χρησιμοποιώντας ως όπλο της την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.

Β. Στενός – Solmeyea: Η Ελληνική απάντηση στις εναλλακτικές πρωτεΐνες από μικροφύκη

Ο Βασίλης Στενός, ιδρυτικό μέλος της ελληνικής startup Solmeyea, μίλησε στο cibum και την Βιργινία Κιμπουρόπουλου, για την παραγωγή εναλλακτικών πρωτεϊνών οι οποίες έχουν διπλάσια πρωτεϊνικά οφέλη από τη σόγια.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Μικροπλαστικά στα τρόφιμα από τις σανίδες κοπής!

Επιστημονική μελέτη προσδιορίζει τις πλαστικές σανίδες κοπής ως μια ουσιαστική πηγή μικροπλαστικών στα τρόφιμα, η οποία απαιτεί προσοχή.

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.

Ανακάλυψη: Βρέθηκε η σούπερ λευκή χρωστική που θα αντικαταστήσει το διοξείδιο του τιτανίου από το… «Finding Nemo»

Ουσία της γαρίδας Pacific Cleaner, γνωστή και ως Jacques από την ταινία με το ψαράκι Nemo αντικαθιστά το Ε171 λύνοντας τα χέρια της βιομηχανίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης