Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

startup

Μετά το καλλιεργημένο κρέας τώρα και… μούρα εργαστηρίου!

Ισραηλινή startup δημιουργεί μούρα από ολόκληρα κύτταρα.

Πιο εύκολη η χρηματοδότηση σε start ups με διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά σήματα

EPO-EUIPO: Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις με διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά σήματα είναι 10 φορές πιο επιτυχημένες στην εξασφάλιση χρηματοδότησης.

DRG4FOOD: Επιχορήγηση έως και 300.000 € σε έργα που προωθούν ένα αξιόπιστο σύστημα τροφίμων που βασίζεται σε δεδομένα

Πρόσκληση σε ερευνητές, νεοφυείς επιχειρήσεις, ΜΜΕ και εταιρείες τεχνολογίας.

Smart Agro Lab: Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στη θερμοκοιτίδα για νεοφυείς επιχειρήσεις αγροδιατροφής

Εκπαίδευση και πρόσβαση σε χρηματοδότηση για νεοφυείς εταιρείες του αγροδιατροφικού τομέα.

Iσπανία: Ξεκίνησε η εκτροφή γαλαζόπτερου τόνου στην ξηρά

Iσπανικό ερευνητικό κέντρο δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για την εκτροφή τόνου στην ξηρά

Ο τομέας του μελιού κατηγορείται για «Greenwashing»

Ο δημιουργός του πρώτου vegan μελιού, στοχοποιεί τη βιομηχανία για παραπλανητικούς ισχυρισμούς βιωσιμότητας.

Αυτόματος πωλητής της Nestle για πίτσα…στη στιγμή

Που υπάρχει επεί του παρόντος;

Το “μυστήριο” της πλατφόρμας Mystery Pot –  Μία win win situation

Η Ελληνική startup που κέρδισε Gold Βραβείο στα Food Experts' Awards 2023.

Startups: Ημερίδα του ΟΒΙ στην Πάτρα για τις ευρεσιτεχνίες

Αύριο Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 10:00 το πρωί στο ξενοδοχείο My Way Hotel & Events, στην Πάτρα.

Νέα προσέγγιση αφαλάτωσης με 90% λιγότερη ενέργεια

Το σύστημα καθαρισμού που προορίζεται για λύματα, ποτάμια και θάλασσες, δίνει λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας.

Καινοτομία: Τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας από… ξύλο!

Υπολείμματα της δασοκομίας και της ξυλοβιομηχανίας, μετατρέπονται σε έλαια και λιπαρά οξέα.

«Keyvoto»: Μια ελληνική startup που φιλοδοξεί να αλλάξει το e-commerce

Καινοτόμα πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε προμηθευτές, εταιρείες λιανικής και εξωτερικούς συνεργάτες να ενημερώνουν και να διαχειρίζονται τις πληροφορίες των προϊόντων σε διάφορα κανάλια.

Σουπερμάρκετ: Μείωση της σπατάλης τροφίμων μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η βραζιλιάνικη εταιρεία Aravita κάνει τα δικά της βήματα ενάντια στη σπατάλη τροφίμων, εστιάζοντας στην καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων στα σουπερμάρκετ.

Bibe Coffee: Η Ελληνική startup που προσφέρει απομακρυσμένη παρακολούθηση των μηχανών καφέ σε μεγάλες αλυσίδες μέσω cloud

H Bibe Coffee που έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 4 εκ. ευρώ μίλησε στο Cibum για το λογισμικό της, το οποίο προσφέρει άμεση και ταυτόχρονη παρακολούθηση όλων των μηχανών καφέ μιας εταιρείας, για τη διασφάλιση της ποιότητας του καφέ της.

Βibak: Πλατφόρμα για εστιατόρια με τα αποθέματα επαναχρησιμοποιήσιμων συσκευασιών τροφίμων

Γαλλική startup δημιουργεί μια ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης των αποθεμάτων επαναχρησιμοποιήσιμων συσκευασιών για τα εστιατόρια.

Wikifarmer: Η ελληνική startup που συνδέει τους αγρότες με επιχειρήσεις παγκοσμίως εξασφάλισε χρηματοδότηση 5 εκάτ. ευρώ

Η πλατφόρμα Wikifarmer συγκεντρώνει 1 εκατ. επισκέπτες το μήνα.

Mystery Pot: Ελληνική start up λύνει το “μυστήριο” πίσω από τη σπατάλη τροφίμων

Η Mystery Pot είναι μια startup δημιουργημένοι από δύο Έλληνες που θέλουν να φτιάξουν έναν κόσμο πιο βιώσιμο για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, χωρίς σπατάλη τροφίμων.

Πόσο σύντομα θα δούμε την πρώτη ολόκληρη μπριζόλα καλλιεργημένου κρέατος;

Η εταιρεία Project Eaden είναι μια γερμανική startup, η οποία με τη μοναδική της τεχνολογία πέτυχε την παραγωγή ολόκληρων τεμαχίων καλλιεργημένου κρέατος.

Digital Bites: Η ελληνική startup που βοηθά τη βιομηχανία τροφίμων να “μπει στο μυαλό” των καταναλωτών

Τι θέλουν οι καταναλωτές από τα προϊόντα τους; Η Digital Bites μπορεί να δώσει αυτή την απάντηση, χρησιμοποιώντας ως όπλο της την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.

Β. Στενός – Solmeyea: Η Ελληνική απάντηση στις εναλλακτικές πρωτεΐνες από μικροφύκη

Ο Βασίλης Στενός, ιδρυτικό μέλος της ελληνικής startup Solmeyea, μίλησε στο cibum και την Βιργινία Κιμπουρόπουλου, για την παραγωγή εναλλακτικών πρωτεϊνών οι οποίες έχουν διπλάσια πρωτεϊνικά οφέλη από τη σόγια.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άσχημα τα νέα για τα πρόσθετα τροφίμων: Δημοσιεύτηκε ανασκόπηση για τις επιπτώσεις στην υγεία μας και στις ασθένειες του εντέρου

Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα και πρόσθετα τροφίμων για την υγεία και τις ασθένειες του εντέρου.

Ρεκόρ μαζικών τροφικών δηλητηριάσεων των τελευταίων 40 ετών στη Γαλλία – Το 45% σημειώθηκαν σε εστιατόρια!

2.000 μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις στη Γαλλία το 2022 - "Σάρωσε" η σαλμονέλα σε αυγά.

Για πρώτη φορά εντοπίζεται τοξικότητα σε κοινό πρόσθετο τροφίμων

Το πρόσθετο τροφίμων E551 μπορεί να προκαλέσει κοιλιοκάκη!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης