Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ορεστιάδα: Συστάσεις προς αγρότες και κτηνοτρόφους λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΟρεστιάδα: Συστάσεις προς αγρότες και κτηνοτρόφους λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
spot_img

Τι πρέπει να προσέχουν οι απασχολούμενοι στον πρωτογενή τομέα του Βορείου Έβρου, λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Συστάσεις προς τους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα του Βορείου Έβρου εξέδωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Ορεστιάδας, καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει στην περιοχή πολύ υψηλός ή ακραίος κίνδυνος πυρκαγιών (κατηγορίες κινδύνου 4 και 5) .

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία, με ανακοίνωσή της, καλεί τους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους του Βόρειου Έβρου, να αποφύγουν ενέργειες όπως μεταξύ άλλων το κάψιμο καλαμιάς, τις υπαίθριες εργασίες με μηχανήματα που προκαλούν σπινθήρες και το κάπνισμα μελισσιών και τους συστήνει να λαμβάνουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας για οποιαδήποτε εξωτερική εργασία.

«Σε περίπτωση παραβίασης των μέτρων θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες ή και διοικητικές κυρώσεις, όπως μείωση ή και μηδενισμός των επιδοτήσεων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ)», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

AΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα