Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Πιστοποίηση για τα Vegan τσουρέκια από τη Letrina

ΑρχικήΠιστοποίησηΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Πιστοποίηση για τα Vegan τσουρέκια από τη Letrina
spot_img

Έξι προϊόντα τσουρεκιού έλαβαν στο σήμα “Vegan Label by Letrina”.

 Η  γνωστή σε όλους εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, η επιχείρηση με ιστορία άνω των 70 ετών στην αρτοποιεία και παραγωγή τσουρεκιών, επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε το Vegan Label by Letrina για 6 προϊόντα τσουρεκιού.  

Η ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ  έχει ιστορία 75 ετών. To 1948 ξεκίνησε η επιχειρηματική διαδρομή της οικογένειας Τερκενλή στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής με την ίδρυση, του πρώτου καταστήματος από τον Σταύρο Τερκενλή στις οδούς Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Μετά από 40 χρόνια αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ενός υφιστάμενου καταστήματος ο Παύλος Τερκενλής με στόχο την δημιουργία μιας αλυσίδας ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων καταστημάτων, κάνοντας το Brand γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  Η παραγωγική μονάδα της επιχείρησης λειτουργεί στο 17οχλμ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στο Βιομηχανικό πάρκο της Ν. Ραιδεστού από το 2003. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη πρότυπη μονάδα αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και catering που στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 8.000τμ και περιλαμβάνει εργαστήρια, συσκευαστήρια, χώρους εκπαίδευσης και σεμιναρίων καθώς και έκθεση – πρατήριο προϊόντων.

Η LETRINA επιθεώρησε και έλεγξε την παραγωγική γραμμή, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της επιχείρησης με στόχο να επιβεβαιώσει την μη ύπαρξη ζωικών υλών στο τελικό προϊόν καθώς και την τήρηση της συνθήκης του non animal cruelty στα συστατικά των προϊόντων της. Με την παρούσα πιστοποίηση η εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗ μπορεί να χρησιμοποιεί το Vegan Label by Letrina σε 6 προϊόντα τσουρεκιού.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηχηρή αποχώρηση Χαρουτουνιάν από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα – Ανταλλαγές πυρών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – Έχει λήξει η θητεία του λέει το ΥΠΑΑΤ.

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα