Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Πιστοποίηση για τα Vegan τσουρέκια από τη Letrina

ΑρχικήΠιστοποίησηΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Πιστοποίηση για τα Vegan τσουρέκια από τη Letrina
spot_img

Έξι προϊόντα τσουρεκιού έλαβαν στο σήμα “Vegan Label by Letrina”.

 Η  γνωστή σε όλους εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, η επιχείρηση με ιστορία άνω των 70 ετών στην αρτοποιεία και παραγωγή τσουρεκιών, επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε το Vegan Label by Letrina για 6 προϊόντα τσουρεκιού.  

- Advertisement -

Η ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ  έχει ιστορία 75 ετών. To 1948 ξεκίνησε η επιχειρηματική διαδρομή της οικογένειας Τερκενλή στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής με την ίδρυση, του πρώτου καταστήματος από τον Σταύρο Τερκενλή στις οδούς Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Μετά από 40 χρόνια αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ενός υφιστάμενου καταστήματος ο Παύλος Τερκενλής με στόχο την δημιουργία μιας αλυσίδας ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων καταστημάτων, κάνοντας το Brand γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  Η παραγωγική μονάδα της επιχείρησης λειτουργεί στο 17οχλμ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στο Βιομηχανικό πάρκο της Ν. Ραιδεστού από το 2003. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη πρότυπη μονάδα αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και catering που στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 8.000τμ και περιλαμβάνει εργαστήρια, συσκευαστήρια, χώρους εκπαίδευσης και σεμιναρίων καθώς και έκθεση – πρατήριο προϊόντων.

Η LETRINA επιθεώρησε και έλεγξε την παραγωγική γραμμή, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της επιχείρησης με στόχο να επιβεβαιώσει την μη ύπαρξη ζωικών υλών στο τελικό προϊόν καθώς και την τήρηση της συνθήκης του non animal cruelty στα συστατικά των προϊόντων της. Με την παρούσα πιστοποίηση η εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗ μπορεί να χρησιμοποιεί το Vegan Label by Letrina σε 6 προϊόντα τσουρεκιού.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα