Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Πιστοποίηση για τα Vegan τσουρέκια από τη Letrina

ΑρχικήΠιστοποίησηΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Πιστοποίηση για τα Vegan τσουρέκια από τη Letrina
spot_img

Έξι προϊόντα τσουρεκιού έλαβαν στο σήμα “Vegan Label by Letrina”.

 Η  γνωστή σε όλους εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, η επιχείρηση με ιστορία άνω των 70 ετών στην αρτοποιεία και παραγωγή τσουρεκιών, επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε το Vegan Label by Letrina για 6 προϊόντα τσουρεκιού.  

Η ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ  έχει ιστορία 75 ετών. To 1948 ξεκίνησε η επιχειρηματική διαδρομή της οικογένειας Τερκενλή στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής με την ίδρυση, του πρώτου καταστήματος από τον Σταύρο Τερκενλή στις οδούς Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Μετά από 40 χρόνια αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ενός υφιστάμενου καταστήματος ο Παύλος Τερκενλής με στόχο την δημιουργία μιας αλυσίδας ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων καταστημάτων, κάνοντας το Brand γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  Η παραγωγική μονάδα της επιχείρησης λειτουργεί στο 17οχλμ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στο Βιομηχανικό πάρκο της Ν. Ραιδεστού από το 2003. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη πρότυπη μονάδα αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και catering που στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 8.000τμ και περιλαμβάνει εργαστήρια, συσκευαστήρια, χώρους εκπαίδευσης και σεμιναρίων καθώς και έκθεση – πρατήριο προϊόντων.

Η LETRINA επιθεώρησε και έλεγξε την παραγωγική γραμμή, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της επιχείρησης με στόχο να επιβεβαιώσει την μη ύπαρξη ζωικών υλών στο τελικό προϊόν καθώς και την τήρηση της συνθήκης του non animal cruelty στα συστατικά των προϊόντων της. Με την παρούσα πιστοποίηση η εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗ μπορεί να χρησιμοποιεί το Vegan Label by Letrina σε 6 προϊόντα τσουρεκιού.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα