Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Mondelez: Αύξηση στις τιμές Oreo και Toblerone ενόψει

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαMondelez: Αύξηση στις τιμές Oreo και Toblerone ενόψει
spot_img

Ούτε το “shrinkflation” βοηθά στη μείωση της πίεσης από τις αυξήσεις σε κακάο και ζάχαρη.

Η Mondelez International επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη για τους λάτρεις των μπισκότων oreo. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Mondelez θα αυξήσει τις τιμές σε ορισμένα από τα προϊόντα της λόγω της πίεσης που δέχεται από τα αυξημένα κόστη σε κακάο και ζάχαρη.

Όπως δήλωσε ο  Διευθύνων Σύμβουλος Ντιρκ Βαν ντε Πουτ σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Bloomberg, αυτό θα γίνει λόγω του «ράλι» στις τιμές του κακάο αλλά και της ανόδου στις τιμές της ζάχαρης που έχει φτάσει το 40%. Μάλιστα τόνισε ότι η αύξηση της τιμής επιβάλλεται καθώς, ούτε η πρόσφατα δημοφιλής στις εταιρείες μέθοδος μείωσης της ποσότητας (shrinkflation) δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ενώ το υπόλοιπο κόστος των εισροών μας είναι σε μεγάλο βαθμό σταθερό για το επόμενο έτος, αυτά τα δύο μας κάνουν πραγματικά να πρέπει να αυξήσουμε ξανά τις τιμές“, είπε ο Van de Put.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Όλοι κρύβουμε έναν “Ικαριώτη” μέσα μας! Τα μυστικά της μακροζωίας

Ικαρία: Το νησί της Μπλέ Ζώνης με τα γαστρονομικά μυστικά για μακροζωία.

Ηχηρή αποχώρηση Χαρουτουνιάν από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα – Ανταλλαγές πυρών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – Έχει λήξει η θητεία του λέει το ΥΠΑΑΤ.

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα