Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελληνική Πίτα με Θυμάρι & Ρίγανη Flavored και με Κάρυ Flavored από τις ΠΙΤΕΣ ΚΟΛΙΟΣ!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΕλληνική Πίτα με Θυμάρι & Ρίγανη Flavored και με Κάρυ Flavored από τις ΠΙΤΕΣ ΚΟΛΙΟΣ!
spot_img

Από τη σειρά Αρωματικός Κόσμος και τις ΠΙΤΕΣ ΚΟΛΙΟΣ για ένα ξεχωριστό, γευστικό αποτέλεσμα!

Η ιστορία της πίτας ξεκίνησε στη δεκαετία του ’40, από τις διατροφικές ανάγκες της εποχής και έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής γαστρονομίας και να γίνει συνώνυμο του Έλληνα! Πρόκειται για την πίτα για σουβλάκι. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η συνταγή και η δημιουργία μιας πίτας είναι μια εύκολη υπόθεση – απλά ανακατεύουμε αλεύρι και νερό και είναι έτοιμη. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο απλό. Στις ΠΙΤΕΣ ΚΟΛΙΟΣ είναι η αγάπη τους για τη ζύμη, που τους παρακινεί να δουλεύουν καθημερινά, από νωρίς το πρωί, ώστε τα προϊόντα τους να είναι πάντα φρέσκα. Και είναι το πάθος, που τους κάνει να περιμένουν δίπλα στο φούρνο, μέχρι να ψηθούν οι πίτες. Έχουν πάθος όμως και για την καινοτομία, που τους εμπνέει να δοκιμάζουν συνεχώς νέες συνταγές και να εξελίσσουν τα προϊόντα τους. Είναι τέλος και η τέχνη της καλοψημένης πίτας, που έχει περάσει από γενιά σε γενιά.

Παραδοσιακά, η πίτα flatbread φτιάχνεται χωρίς μαγιά, με κύρια συστατικά το αλεύρι, το νερό και το αλάτι, και αποτελεί για πολλούς την ιδανική επιλογή, για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Το 2013, η οικογένεια ΚΟΛΙΟΣ αποφάσισε να πάει την πίτα ένα βήμα παραπέρα. Εμπνευσμένοι από τον Ευάγγελο Κολιό, με 45 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της πίτας, οι τρεις γιοι του, ο Ανδρέας, ο Αλέξανδρος και ο Παναγιώτης έθεσαν ένα νέο στόχο- να δημιουργήσουν την καλύτερη πίτα στην παγκόσμια αγορά!

Σήμερα, η εταιρία ΠΙΤΕΣ ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής πίτας, με δύο γραμμές παραγωγής και παραγωγικότητα 50.000 τεμαχίων ανά ώρα, σε ένα στεγασμένο κτίριο 3.500τμ. Υποστηρίζει την αγορά υπηρεσιών τροφίμων HORECA και RETAIL, καθώς και την αγορά λιανικής πώλησης. Η επιτυχία τους έγκειται στην εισαγωγή, περισσοτέρων από 20, διαφορετικών φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά λιανικής πώλησης, με ετησίως αυξανόμενες πωλήσεις.

Τα προϊόντα τους έχουν φτάσει σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Ρωσίας, των ΗΠΑ, του Καναδά και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Παράγουν πάνω από 50 διαφορετικά προϊόντα σε διάφορα σχήματα και γεύσεις, τόσο κατεψυγμένα (με διάρκεια ζωής 12 μηνών) όσο και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (με διάρκεια ζωής 50 ημερών σε θερμοκρασία δωματίου). Η γκάμα τους περιλαμβάνει: τη μίνι πίτα, την κλασική πίτα, τη στρογγυλή πίτα τσεπάκι, την κυπριακή πίτα, την πίτα Naan, βάση πεϊνιρλί και βάση πίτσας. Παράγουν επίσης μια στρογγυλή πίτα τσεπάκι, ολικής άλεσης, η οποία φέρει το λογότυπο ολικής άλεσης και το λογότυπο Nordic keyhole, υποδεικνύοντας ότι είναι πιο υγιεινή για τους καταναλωτές, καθώς περιέχει λιγότερα σάκχαρα, λίπος και αλάτι και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Τα προϊόντα δεν περιέχουν τρανς λιπαρά και είναι κατάλληλα για vegans.

Ο Αρωματικός Κόσμος, από τις ΠΙΤΕΣ ΚΟΛΙΟΣ, είναι μια κατηγορία προϊόντων που περιλαμβάνει: Ελληνική Πίτα με Θυμάρι & Ρίγανη Flavored και Ελληνική Πίτα με Κάρυ Flavored. Οι ΠΙΤΕΣ ΚΟΛΙΟΣ κέρδισαν ένα γευστικό στοίχημα- να φέρουν το άρωμα και τη γεύση της Μεσογείου στα ζυμάρια τους, για ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα!

Ελληνικές πίτες, στο μέγεθος των 17cm, με άρωμα Μεσογειακής κουζίνας, τις οποίες μπορείτε να τις κόψετε, να τις ψήσετε, να τις γεμίσετε και να τις απολαύσετε με παραδοσιακές συνταγές. Δημιουργείστε πιάτα με κρέας, ντομάτα, λαχανικά και ό,τι βάλει ο νους σας!

Στη σειρά Αρωματικός Κόσμος θα βρείτε και τρεις γεύσεις σε Πίτες Naan: με Κόλιανδρο και Σκόρδο, με Κάρυ και με Θυμάρι και Ρίγανη. Οι Πίτες Naan είναι μαλακό, ζυμωμένο ψωμί, ψημένο σε ειδικό φούρνο tandoor και προέρχονται από την Ινδία και περιοχές της Δυτικής και Νότιας Ασίας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο