Σάββατο, 5 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το “Από στόμα σε Στόμα” στην Αγορά Μοδιάνο

ΑρχικήΟικιακάΓαστρονομίαΤο "Από στόμα σε Στόμα" στην Αγορά Μοδιάνο
spot_img

Το βιβλίο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Αναστάσιου Παπαλαζάρου ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18/1/2023 στην Θεσσαλονίκη στον χώρο της Αγοράς Μοδιάνο, η παρουσίαση του βιβλίου «Από στόμα σε στόμα», που υπογράφουν η διακεκριμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σταμούλη. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας και life coach κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Για την αξία της ελληνικής διατροφής και την συμβολή του βιβλίου σε αυτό μίλησε η δρ. Αιμιλία Βασιλοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος – Ψυχολόγος.  Επιστημονική συνεργάτης πανεπιστήμιακης παιδιατρικης κλινικής Μιλάνο.

Ο Σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου υπογράμμισε την αξία της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και την συμβολη των συντελεστών του βιβλίου στην προσπάθεια διαφύλαξης και διάδοσής της.

Η  φωτογράφος και foodstylist Ελισάβετ Δελεχά μίλησε για την συνεργασία της στο συγκεκριμένο βιβλίο και την εμπειρία της κατά την διάρκεια της δημιουργίας του.

Οι συντελεστές του βιβλίου κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου συζήτησαν για την ιδέα της δημιουργίας αυτού του βιβλίου, που αναδεικνύει τον πλούτο και την σοφία των παραδοσιακών συνταγών του τόπου μας, ενώ ταυτόχρονα μας ξαναμαθαίνει τα τοπικά μας προϊόντα, που έχουν υψηλή διατροφική αξία.

Η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από τον  Ανδρέα Χατζηδήμου και τις εκδόσεις Σταμούλη. Την επιμέλεια του κεράσματος με συνταγές από το βιβλίο έκαναν οι καθηγητές και οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε Ελληνικά φρούτα και λαχανικά αποκαλύφθηκαν στους ελέγχους του Φεβρουαρίου

Τα λαχανικά και φρούτα που κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά και βρέθηκαν να περιέχουν είτε υψηλή περιεκτικότητα, είτε απαγορευμένα φυτοφάρμακα, αποκάλυψε νέος έλεγχος του ΥΠΑΑΤ

Τι μπορείτε να πάθετε από… παγάκια – Ο Μικροβιολόγος τροφίμων Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης Αναλύει τον “ύπουλο” κίνδυνο

Ο κίνδυνος από μολυσμένα παγάκια συχνά παραβλέπεται - Αιτίες μόλυνσης και πως μπορούν να αποτραπούν

Υπάρχουν τρόφιμα κατά της κυτταρίτιδας; Ο διαιτολόγος Νίκος Ζορζοβίλης δίνει την απάντηση

Ποιες τροφές βοηθούν πραγματικά και γιατί πρέπει να τις εντάξετε στην καθημερινότητά σας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα