Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
24.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μπύρες SKNIPA!…Πάθος για μπύρα!…από την Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΜπύρες SKNIPA!...Πάθος για μπύρα!...από την Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης!
spot_img

Μια μπύρα με πλούσια αρώματα και γεύσεις…Η καλύτερη που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

Το ταξίδι της SKNIPA ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια, όταν τρεις φίλοι, ο Γιώργος, ο Άγγελος και ο Γιώργος, συναντήθηκαν με κοινό πάθος και όραμα, την παρασκευή της δικής τους μπύρας. Οπλισμένοι μόνο με τους γευστικούς τους κάλυκες, μια καλή γνώση των τεχνικών ζυθοποιίας και μια ακόρεστη επιθυμία να πειραματιστούν με νέες συνταγές, ξεκίνησαν το 2010, μια περιπέτεια οικιακής ζυθοποιίας.

Ορμώμενοι από το πάθος και την αγάπη τους για την τέχνη παρασκευής της μπύρας, σύντομα συνειδητοποίησαν ότι το χόμπι τους είχε τη δυνατότητα να γίνει κάτι περισσότερο. Με προσεκτική εξέταση των μέτρων ασφάλειας και προστασίας, πήραν την τολμηρή απόφαση να ιδρύσουν τη δική τους μικροζυθοποιία – την Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης.

Λίγα χρόνια μετά, από εκείνη την κομβική στιγμή, οι τρεις φίλοι μπορούν πλέον με περηφάνεια να πούν, ότι κατάφεραν να μετατρέψουν την αγάπη, το πάθος και την τρέλα τους, σε ένα ολοκληρωμένο επάγγελμα! Η μικροζυθοποιία τους δημιουργεί εξαιρετικές μπύρες, με στόχο πάντα τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων τους.

Σε έναν κόσμο όπου οι μαζικά παραγόμενες και εμπορευματοποιημένες μπύρες κυριαρχούν στην αγορά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η μπύρα μπορεί να είναι ένα ποιοτικό προϊόν. Στην Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης, είναι αποφασισμένοι να αναδείξουν τις πραγματικές δυνατότητες της μπύρας και να αποδείξουν ότι μπορεί να παρασκευαστεί με φροντίδα και ακρίβεια.

Κριθάρι, μαγιά και λυκίσκος – αυτές είναι οι πρώτες ύλες της ελληνικής φύσης, που επεξεργάζονται και στην Ελλάδα, με σύγχρονα ελληνικά μηχανήματα. Με αυτόν τον τρόπο, στη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης, όχι μόνο δημιουργούν εξαιρετική μπύρα αλλά και στηρίζουν τη χώρα στην οποία δραστηριοποιούνται. Η δέσμευσή τους στην ποιότητα και την τοπική παραγωγή βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουν.

Η Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης βρίσκεται λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη γραφική περιοχή της Θέρμης, στο 17ο χλμ., της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου. Οι εγκαταστάσεις της καλύπτουν πάνω από 400 τετραγωνικά μέτρα. Κάθε σπιθαμή του ειδικά διαμορφωμένου χώρου είναι αφιερωμένη στην ομαλή λειτουργία, μιας άρτια εξοπλισμένης μικροζυθοποιίας. Από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μέχρι τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Για να διασφαλίσουν τη μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια, τηρούν το σύστημα αυτοελέγχου HACCP. Η ολοκληρωμένη αυτή προσέγγιση, εγγυάται ότι κάθε βήμα της διαδικασίας παρασκευής παρακολουθείται και ελέγχεται σχολαστικά, με αποτέλεσμα ένα προϊόν, που ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα.

Εκεί παράγονται καθημερινά οι φρέσκιες μπύρες SKNIPA! Με πλούσια αρώματα και γεύσεις, αυτή η μη παστεριωμένη και αφιλτράριστη μπύρα, είναι μια πραγματική γιορτή της τέχνης της ζυθοποιίας!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της SKNIPA, μπορείτε να επιλέξετε και να δοκιμάσετε από την εξαιρετική ποικιλία των γεύσεων που σας προσφέρουν!

Στην υγειά σας!

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αντιδράσεις στα σχέδια της ΕΕ για μηδενική ανοχή στη Listeria – Ρεκόρ σχολίων στην ανοιχτή διαβούλευση

Η Επιτροπή θέλει να εξασφαλίσει υψηλότερο επίπεδο προστασίας των καταναλωτών έναντι της Listeria monocytogenes σε έτοιμα για κατανάλωση τρόφιμα αλλά αντιμετωπίζει έντονες αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων.

Παγκόσμιος Πανικός για τα τρόφιμα με λογότυπο τον “βάτραχο”

Οι επίσημες αρχές πολλών χωρών αναγκάστηκαν να εκδώσουν ανακοινώσεις σχετικά με το λογότυπο βατράχου στα τρόφιμα.

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα