Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν προβολή αρκαδικών προϊόντων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΑρχικήΝέαΔωρεάν προβολή αρκαδικών προϊόντων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας
spot_img

Μόνιμη έκθεση των προϊόντων της περιοχής λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει, με ανακοίνωσή του, τις επιχειρήσεις της περιοχής, ότι ανανεώνει το εκθετήριο προϊόντων που βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεών του και τις προσκαλεί να στείλουν νέα δείγματα – προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα, σε ειδικές προθήκες εντός της αίθουσας εκδηλώσεων, εκτίθενται μόνιμα δείγματα αρκαδικών προϊόντων κάθε είδους, ούτως ώστε κάθε επισκέπτης στον χώρο του επιμελητηρίου να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της περιοχής και όποια επιχείρηση επιθυμεί να συμπεριληφθούν τα προϊόντα της στον εκθετήριο χώρο, πρέπει να αποστείλει δείγμα – συσκευασία στο επιμελητήριο. Σε περίπτωση ευπαθών προϊόντων θα αποστέλλεται μόνο η συσκευασία, χωρίς να περιέχει προϊόν, ενώ διευκρινίζεται ότι κάθε επιχείρηση μπορεί να αποστείλει περισσότερους του ενός κωδικούς. Ωστόσο, αν η συμμετοχή είναι μεγάλη, στις προθήκες θα συμπεριληφθεί τουλάχιστον ένα προϊόν από κάθε επιχείρηση.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να αποστείλουν και διαφημιστικά σποτ προκειμένου να προβάλλονται στην αίθουσα αναμονής του επιμελητηρίου.

AΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο