Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
23.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

2 θέσεις εργασίας για Γεωπόνους

ΑρχικήΑγορά Εργασίας2 θέσεις εργασίας για Γεωπόνους
spot_img

Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

Από μεγάλη εταιρία εμπορίας επιστημονικών οργάνων ζητείται Γεωπόνος ΑΕΙ για στελέχωση του γραφείου Αθηνών .

- Advertisement -

Αρμοδιότητες

  • Διαχείριση σε προσωπικό επίπεδο και διοργάνωση τακτικών συναντήσεων με πελάτες σε πανεπιστήμια, ερευνητικού φορείς, ιδιωτικούς οργανισμούς ,
  • Προετοιμασία προσφορών σε πελάτες για τεχνολογικά προϊόντα της εταιρείας
  • Εκπαίδευση πελατών στα προϊόντα της εταιρείας
  • Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα που συμμετέχει η εταιρεία

Απαραίτητα Προσόντα

  • Άριστη επικοινωνιακή και οργανωτική ικανότητα
  • Πνεύμα ομαδικής εργασίας
  • Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Αρίστη γνώση βασικών εφαρμογών σε περιβάλλον windows (word, excel)
  • Δίπλωμα οδήγησης και ικανότητα οδήγησης εντός και εκτός πόλης

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Θέση για Γεωπόνο σε ελαιουργείο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Ελαιουργείο στη Σίνδο ενδιαφέρεται να προσλάβει Γεωπόνο για το τμήμα του σπορελαιουργείου.

Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα