Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΦΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΑΦΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Εταιρεία κατεψυγμένης ζύμης.

Η εταιρεία Οικογένεια Πορτοκαλίδη μια σύγχρονη, ελληνική επιχείρηση τροφίμων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατεψυγμένης ζύμης ζητά Τεχνολόγο Τροφίμων με εμπειρία στην Βιομηχανία.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ (Επιστήμες Τεχνολογίας Τροφίμων)
  • Γνώση των προτύπων ποιότητας
  • Εμπειρία σε παραγωγή στη βιομηχανία τροφίμων θα συνεκτιμηθεί
  • Συμμετοχή στο σχεδιασμό νέων προϊόντων (R&D)
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Γνώση Η/Υ
  • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και ικανότητα εργασίας σε ομάδα
  • Κάτοχος μεταφορικού μέσου

Παροχές

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών & ασφάλισης
  • Συνεχή Εκπαίδευση
  • Δυνατότητα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο