Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
20.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Θέση εργασίας για Γεωπόνο, Τεχνολόγο Τροφίμων ή Χημικό

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Θέση εργασίας για Γεωπόνο, Τεχνολόγο Τροφίμων ή Χημικό
spot_img

Πτυχίο ΤΕΙ – ΑΕΙ Γεωπονίας ή Τεχνολογίας Τροφίμων, ή Χημικός.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεπερνά τα 60 χρόνια ανάπτυξης και καινοτομίας. Mια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, με πολλαπλές βραβεύσεις για την καινοτομία της. Με το υψηλότερο ποσοστό στον κλάδο σε ιδιότητες μονάδες εκτροφής στα πλαίσια μια πλήρους καθετοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, και ολοκληρωμένες μονάδες επεξεργασίας (from farm to fork), η συμμετοχή επιστημονικών ειδικοτήτων αποτελεί ακρογωνιαίο κεφάλαιο για την εταιρεία.

Ο/Η ιδανικός/ή υποψήφιος/α αναμένεται να διαθέτει:

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο ΤΕΙ – ΑΕΙ (Γεωπονία – Τεχνολογία Τροφίμων – Χημικός ή συναφές) ) – μεταπτυχιακές σπουδές στην Τεχνολογία Τροφίμων θα θεωρηθούν πρόσθετο προσόν
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ (επιθυμητή γνώση ERP/SAP)
  • Βασική γνώση τόσο θεωρητικών ή/και πρακτικών πτυχών των Κανονισμών & Οδηγιών της ΕΕ, των Συστημάτων και Διαδικασιών Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001) καθώς και των διεθνών κανονισμών για τρόφιμα θα θεωρηθεί προσόν
  • Ικανότητες επικοινωνίας, ανάληψης πρωτοβουλιών & ομαδικό πνεύμα
  • Ικανότητα ανταπόκρισης σε συνθήκες πίεσης χρόνου και διαχείρισης κρίσεων
  • Διοικητικές, οργανωτικές και ελεγκτικές ικανότητες
  • Ικανότητα διαχείρισης αλλαγών και συνεχούς βελτίωσης
  • Σημαντικός παράγοντας η εντοπιότητα ή η δυνατότητα μετεγκατάστασης

Καθήκοντα Θέσης:

  • Βοηθά στην εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας σε τμήματα της επιχείρησης, παρακολουθεί την απόδοσή τους και αναφέρεται σχετικά στη Δ/νση Διασφάλισης Ποιότητας
  • Επικοινωνεί με τους πελάτες και προμηθευτές σχετικά με θέματα Ποιότητας
  • Λαμβάνει μέρος στις εσωτερικές και εξωτερικές επιθεωρήσεις
  • Συμμετέχει στην υλοποίηση διορθωτικών και προληπτικών ενεργειών
  • Συμμετέχει στην εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ποιότητας
  • Έχει την ευθύνη για την καθημερινή συμπλήρωση εγγράφων (τεκμηρίωση Συστήματος Ποιότητας)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:

· Σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας

· Δυνατότητα συνεχούς εκπαίδευσης

· Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με τις ικανότητες

· Δυνατότητες εξέλιξης

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο