Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

COSMOCERT: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ως επιθεωρητής – Καλαμάτα

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςCOSMOCERT: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ως επιθεωρητής - Καλαμάτα
spot_img

Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά μέχρι και 28/02/2023.

Ζητείται γεωπόνος ή τεχνολόγος γεωπόνος ως επιθεωρητής, εξωτερικός συνεργάτης στον φορέα Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων Cosmocert AE. για την Καλαμάτα. Απαραίτητη η ύπαρξη Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών και εντοπιότητα στο Νομό.

Η COSMOCERT AE, με έδρα την Αθήνα και έτος ίδρυσης το 2013 (μέλος της FoodChain ID, κορυφαίο φορέα τεχνολογικά υποστηριζόμενων υπηρεσιών ποιότητας, ασφάλειας και βιωσιμότητας στη Βιομηχανία Τροφίμων), είναι ένας από τους κορυφαίους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα, μέσω της έντονης προσήλωσής της στην ακεραιότητα της πιστοποίησης, την εξυπηρέτηση πελατών και τη χρήση της τεχνολογίας

Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά μέχρι και 28/02/2023

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Ελευθερη συνεργα

Εκπαίδευση:

  • Ανώτατη Τεχνολογική Εκπαίδευση (Απαιτείται)

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο