Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κρίτων Άρτος: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΚρίτων Άρτος: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία που παρήγαγε κρητικά σνακ στο φούρνο με την ετικέτα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η Κρίτων Άρτος είναι μια δυναμική εταιρεία στον χώρο των παραδοσιακών κρητικών γλυκών, και συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα (ΑΒ Βασιλόπουλος, Lidl, Μασούτης, Σκλαβενίτης, Metro, Mart, Βερόπουλος, Γαλαξίας, Ελωμάς, Αστέρας κ.λπ.), ενώ πάνω από το 20% του τζίρου της περιλαμβάνει πωλήσεις στο εξωτερικό σε χώρες όπως ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο, Κίνα, Αυστραλία κ.λπ. Από τον Φεβρουάριο του 2009 η μετοχή της εταιρείας διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

- Advertisement -

 Κεντρική αρχή και φιλοσοφία της εταιρείας είναι η δημιουργία καινοτόμων, υψηλής ποιότητας, νόστιμων και 100% φυσικών προϊόντων με βάση το πρότυπο της Κρητικής Μεσογειακής διατροφής, εδραιώνοντας τις ηγετικές θέσεις στην προτίμηση των καταναλωτών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 με την εξαγορά μιας οικογενειακής επιχείρησης που παρήγαγε παραδοσιακά κρητικά αρτοσκευάσματα. Ήταν η πρώτη εταιρεία που παρήγαγε κρητικά σνακ στο φούρνο με την ετικέτα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η Κρίτων Άρτος αναζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων η γεωπόνο ΑΕΙ

Περιγραφή Θέσης

  • Επίβλεψη της τήρησης των διαδικασιών για την ομαλή λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας
  • Τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο παραγωγής
  • Διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων
  • Ποιοτικός έλεγχος α υλών & τελικών προιόντων
  • Συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα

Προφίλ Υποψηφίου

  • Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή ΑΕΙ Γεωπονίας
  • Δύο (2) έτη προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία τροφίμων
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office

Παροχές Εταιρείας

  • Ικανοποιητικές αποδοχές
  • Δυνατότητες εξέλιξης

Αποστολή βιογραφικών gkostogiannis@kritonartos.gr

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα