Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μελισσοκομική Αθηνών: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΜελισσοκομική Αθηνών: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η Έδρα αλλά και η παραγωγή των μελισσοκομικών ειδών βρίσκεται στο Σχηματάρι.

Η ιστορία της Μελισσοκομικής Αθηνών ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Γκριτζαλης, εμπνεόμενος από την μακρά οικογενειακή παράδοση στην μελισσοκομία και από την αγάπη του για τη μέλισσα και τα υψηλής διατροφικής άξιας προϊόντα που προσφέρει, εργάστηκε με αφοσίωση και μεράκι, καταφέρνοντας να αναπτύξει την εταιρεία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος της είναι να εξελίξει κάθε πτυχή της, προσφέροντας στον επαγγελματία μελισσοκόμο καθώς και στους λάτρεις του μελιού και της μελισσοκομικής τέχνης πρόσβαση σε υψηλής ποιότητος μελισσοκομικά προϊόντα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

- Advertisement -

Η εταιρεία Μελισσοκομική Αθηνών αναζητά να προσλάβει Γεωπόνο-Τεχνολόγο Τροφίμων.

Αρμοδιότητες:
Διενέργεια ποιοτικού ελέγχου

Εκτέλεση επιβεβαιωτικών ελέγχων για τη συμμόρφωση των προϊόντων με βάση τις τελικές προδιαγραφές.

Επιτήρηση τεκμηρίωσης κρίσιμων σημείων παραγωγικής διαδικασίας ( έλεγχος συνταγών, καταγραφή θερμοκρασιών κ.α)

Συμπλήρωση και συντήρηση απαραίτητων εγγράφων σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας.

Απαραίτητα Προσόντα:
Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Γεωπόνου-Τεχνολόγου Τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου με τρόφιμο

Επαρκής γνώση συστημάτων Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμου

Άριστη γνώση Αγγλικών

Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (περιβάλλον MS Office)

Επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες

Ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας

Άριστη διαχείριση χρόνου

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα