Η Έδρα αλλά και η παραγωγή των μελισσοκομικών ειδών βρίσκεται στο Σχηματάρι.
Η ιστορία της Μελισσοκομικής Αθηνών ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Γκριτζαλης, εμπνεόμενος από την μακρά οικογενειακή παράδοση στην μελισσοκομία και από την αγάπη του για τη μέλισσα και τα υψηλής διατροφικής άξιας προϊόντα που προσφέρει, εργάστηκε με αφοσίωση και μεράκι, καταφέρνοντας να αναπτύξει την εταιρεία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος της είναι να εξελίξει κάθε πτυχή της, προσφέροντας στον επαγγελματία μελισσοκόμο καθώς και στους λάτρεις του μελιού και της μελισσοκομικής τέχνης πρόσβαση σε υψηλής ποιότητος μελισσοκομικά προϊόντα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.
Η εταιρεία Μελισσοκομική Αθηνών αναζητά να προσλάβει Γεωπόνο-Τεχνολόγο Τροφίμων.
Αρμοδιότητες:
Διενέργεια ποιοτικού ελέγχου
Εκτέλεση επιβεβαιωτικών ελέγχων για τη συμμόρφωση των προϊόντων με βάση τις τελικές προδιαγραφές.
Επιτήρηση τεκμηρίωσης κρίσιμων σημείων παραγωγικής διαδικασίας ( έλεγχος συνταγών, καταγραφή θερμοκρασιών κ.α)
Συμπλήρωση και συντήρηση απαραίτητων εγγράφων σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας.
Απαραίτητα Προσόντα:
Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Γεωπόνου-Τεχνολόγου Τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου με τρόφιμο
Επαρκής γνώση συστημάτων Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμου
Άριστη γνώση Αγγλικών
Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (περιβάλλον MS Office)
Επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες
Ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας
Άριστη διαχείριση χρόνου
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ