Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

METRO My Market: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςMETRO My Market: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Για τη στελέχωση της Ομάδας Ποιοτικού Ελέγχου.

Οι αρμοδιότητες

Διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους ποιότητας, εντοπίζει τα σημεία απόκλισης και λαμβάνει μέτρα εξάλειψης των αποκλίσεων

Επιβλέπει και εξασφαλίζει την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες της Εταιρείας και την κείμενη νομοθεσία

Μεριμνά για την εφαρμογή και τήρηση του συστήματος Ποιότητας HACCP

Συντάσσει αναφορές συγκεντρώνοντας και αναλύοντας τα δεδομένα και τα στοιχεία του τμήματος

Διερευνά τις καταγγελίες και τα παράπονα των πελατών και καταναλωτών

Παρακολουθεί καθοδηγεί και επιθεωρεί τα καταστήματα της Εταιρείας προκειμένου να διασφαλίσει την τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών στα θέματα υγιεινής και ασφαλείας των τροφίμων

Ελέγχει και αξιολογεί εργαστηριακά τις προδιαγραφές καταλληλότητας των προϊόντων

Πραγματοποιεί ποιοτικό έλεγχο στην παραλαβή φρέσκων φρούτων και λαχανικών στα αντίστοιχα Κέντρα Διανομής της Εταιρείας

Συμμετέχει σε ενέργειες που αφορούν την δέσμευση της Εταιρείας απέναντι σε θέματα Περιβαλλοντικής Πολιτικής

Το προφίλ σου

Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Γεωπόνου, Τεχνολόγου τροφίμων ή αντίστοιχης κατεύθυνσης

Επιθυμητός μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών αντίστοιχης κατεύθυνσης

Αντίστοιχη 5ετή εργασιακή εμπειρία στον τομέα των τροφίμων

Επιθυμητή προϋπηρεσία στο retail και στη διαχείριση δικτύου καταστημάτων

Άριστη γνώση Ms Office

Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Ανεπτυγμένες οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες

Αναλυτική σκέψη και έμφαση στη λεπτομέρεια

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο