Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
20.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα θέση εργασίας: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων για το τεχνικό τμήμα

ΑρχικήΝέαΝέα θέση εργασίας: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων για το τεχνικό τμήμα
spot_img

Με έδρα το γραφείο και την αποθήκη της εταιρείας στο Λονδίνο, η θέση προσφέρει την ευκαιρία εργασίας σε μια δυναμική ομάδα και απόκτησης γνώσεων για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η Odysea προμηθεύει μια εκτεταμένη γκάμα εκλεκτών ελληνικών και μεσογειακών τροφίμων. Προσαρμόσαμε τη βραβευμένη σειρά μας για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες μιας σειράς πελατών από μεγάλους λιανοπωλητές, κατασκευαστές και χονδρεμπόρους στο Ηνωμένο Βασίλειο έως κορυφαία εστιατόρια, ξενοδοχεία, ποιοτικά delicatessen και gastro-pubs.

- Advertisement -

Αναζητούμε ένα ενθουσιώδες άτομο για να ενταχθεί στο τεχνικό μας τμήμα. Με έδρα το γραφείο και την αποθήκη μας στο Λονδίνο, η θέση προσφέρει την ευκαιρία να εργαστείτε σε μια δυναμική ομάδα και να αποκτήσετε γνώσεις για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Ο Ρόλος – Κύριες αρμοδιότητες

  • Συντήρηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας
  • Πιστοποίηση BRC και σχετικές απαιτήσεις συστήματος
  • Τεχνική Διαχείριση Πελατών
  • Προϊόντα/Προμηθευτές
  • Συνεργασία με πελάτες και προμηθευτές για τεχνικά θέματα, εκτιμήσεις κινδύνου, ανάλυση βασικών αιτιών, παράπονα, ερωτηματολόγια, haccp, vaccp, taccp, προδιαγραφές προϊόντων, γενικές ερωτήσεις.
  • Συμπλήρωση προδιαγραφών προϊόντος και συμμετοχή στην έγκριση ετικέτας

Δεξιότητες και Γνώσεις

  • Επιστήμη τροφίμων ή σχετικό πτυχίο
  • Νομοθεσία ΕΕ, / Ηνωμένου Βασιλείου
  • Πρότυπα BRC
  • Επικεντρωμένος στον πελάτη και στην ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια.
  • Δεξιότητες διαχείρισης έργου
  • Πολύ καλά οργανωμένος, δυνατότητα έγκαιρης παρακολούθησης πολλαπλών αιτημάτων
  • 3 χρόνια σχετική εμπειρία

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα