Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Όμιλος ELTON: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΌμιλος ELTON: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο
spot_img

Προθεσμία υποβολής αίτησης μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Ο Όμιλος ELTON ενδυναμώνει το τμήμα Τεχνικών Πωλήσεων της εταιρείας μας με έδρα τη Σίνδο Θεσσαλονίκης και αναζητά Τεχνολόγο Τροφίμων / Χημικό Πωλήσεων Γαλακτοκομικών Α’ Υλών

- Advertisement -

Ο Όμιλος ELTON είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα FTSE/ Mid Cap, ενώ διακρίνεται διαχρονικά για την ισχυρή επιχειρηματική και οικονομική του δυναμική.

40 χρόνια με μια ματιά:

  • Ηγέτης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
  • Μεταξύ των κορυφαίων 50 Distributors στην Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Μεταξύ των κορυφαίων 100 Distributors παγκοσμίως
  • 40Κ τ.μ. Αποθήκες
  • 8000+ προϊόντα
  • 1.500+ πελάτες
  • 17 Αγορές
  • 14 Χώρες
  • 9 Κέντρα Logistics

Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στους ανθρώπους μας για το ποιοι είναι και για τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία τους ως άτομα και ως μέλη της ομάδας, επιτρέποντας σε κάθε εργαζόμενο να εκφράζει και να αναπτύσσει τις δυνατότητές του.

Θέλουμε να εμπνέουμε και να εμπνεόμαστε, να μαθαίνουμε από κάθε συνάδελφο και να στηρίζουμε την εξέλιξη του καθενός, και μέσω όλων μας την εξέλιξη της κοινωνίας μας“.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα: www.elton-group.com

Ρόλος και Υπευθυνότητες:

Ο ρόλος έχει έδρα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και έχει ευθύνη για:

  • Χτίσιμο σταθερών σχέσεων συνεργασίας, πωλήσεις και παροχή τεχνικών συμβουλών στους Πελάτες της εταιρείας στον χώρο της βιομηχανίας παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων για επίτευξη μηνιαίων στόχων πωλήσεων.
  • Διατήρηση και ανάπτυξη των συνεργασιών και ενημέρωση των πελατών για τα νέα προϊόντα, και παροχή τεχνικών συμβουλών και υποστήριξης στους πελάτες.
  • Τεχνικές εκπαιδεύσεις και συνεχή ενημέρωση από Προμηθευτές του εξωτερικού για τις νέες τάσεις και εξελίξεων των γαλακτοκομικών Α’ υλών.

Γνώσεις και Χαρακτηριστικά:

  • Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων, Χημείας, Χημικού Μηχανικού ή Γεωπόνου, απαραίτητο.
  • Εργασιακή εμπειρία σε πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών ανεξαρτήτως κλάδου θα εκτιμηθεί.
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Άνεση στο χειρισμό εφαρμογών MS Office – Word, Excel. ERP κλπ
  • Άδεια οδήγησης & ευελιξία για ταξίδια στην περιοχή.
  • Πάθος για ανάπτυξη και επίτευξη προσωπικών στόχων και άνεση στην επικοινωνία

Παροχές της Εταιρείας:

  • Πολυεθνικό περιβάλλον με ομαδικό πνεύμα που επιβραβεύει την ποιοτική εργασία.
  • Συνεχής τεχνική και επιστημονική εκπαίδευση από κορυφαίους προμηθευτές γαλακτοκομικών α’ υλών του εξωτερικού, και εκπαίδευση δεξιοτήτων που εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.
  • Εταιρικά εργαλεία για την αποτελεσματικότητα του ρόλου (αυτοκίνητο 1.600cc, καύσιμα, laptop, κινητό, ERP, Business Intelligence tools κ.α.).
  • Πρόγραμμα Ομαδικής Ιδιωτικής Ασφάλισης Ευρείας Νοσοκομειακής Περίθαλψης/Ζωής/Ατυχήματος από την GENERALI.
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων & εμπειρίας, και bonus επίτευξης στόχων.

Όλες οι αιτήσεις θα αντιμετωπιστούν με απόλυτη εχεμύθεια.

Για περισσότερο πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα