Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
13.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΡΟΔΟΥΛΑ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΡΟΔΟΥΛΑ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η ΡΟΔΟΥΛΑ είναι κορυφαία εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων.

Ο όμιλος εταιρειών ΡΟΔΟΥΛΑ, είναι κορυφαία εταιρία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων και διαθέτει 3 υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, με 2 υποκαταστήματα- κέντρα διανομή σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη και μια ξεχωριστή μονάδα συσκευασίας και αποθήκευσης για τα προϊόντα retail που αγγίζουν τα 12.000τμ και με ιδιόκτητο στόλο 25 φορτηγών καταψύξεων. Ζητά να προσλάβει υπάλληλο Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου (QC).

Περιγραφή θέσης εργασίας

  • Καθημερινός έλεγχος ορθής και αποτελεσματικής εφαρμογής των διαδικασιών του Συστήματος Ποιότητας και της τήρησης των κανόνων ορθής βιομηχανικής πρακτικής.
  • Συμπλήρωση εγγράφων συστημάτων ISO 9001, ISO 22000, IFS, BRC.
  • Συμμετοχή στην βελτιστοποίηση των διεργασιών της παραγωγής.
  • Έλεγχο προδιαγραφών ά υλών και επιτήρηση και επαλήθευση των προδιαγραφών των παραγόμενων προϊόντων της παραγωγής.
  • Επικοινωνία με προμηθευτές και πελάτες για πληροφορίες και παράπονα.

Απαραίτητα προσόντα

Πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης, με αντικείμενο σπουδών σχετικό με την ασφάλεια τροφίμων

Απαραίτητη προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση στην βιομηχανία τροφίμων

Γνώση των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας

Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ

Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες.

Προσφέρουμε ένα σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, θέση μόνιμης απασχόλησης και ικανοποιητικές απολαβές.

Αποστολή βιογραφικών στο email: cv@rodoula.gr

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Παράδοξα τα ευρήματα μελέτης για το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων – Η “έκπληξη” των βιολογικών

Για πρώτη φορά γίνεται στοχευμένη σύγκριση για την επιρροή της παραγωγής, της μεταφοράς, και της συσκευασίας.

Τα νιτρώδη άλατα σε τρόφιμα σχετίζονται τώρα και με τον διαβήτη τύπου 2 λέει η Γαλλία

Έρευνα σε πάνω από 100.000 εθελοντές για 15 χρόνια.

Βιολογικά προϊόντα: Μόνο με πιστοποίηση οι εξαγωγές στις ΗΠΑ – Διευκρινήσεις από την  TÜV AUSTRIA Hellas

Η Μ. Αγαπητού της TÜV AUSTRIA Hellas, παραθέτει βήμα βήμα τις νέες προϋποθέσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τις εξαγωγές βιολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα