Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΡΟΔΟΥΛΑ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΡΟΔΟΥΛΑ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η ΡΟΔΟΥΛΑ είναι κορυφαία εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων.

Ο όμιλος εταιρειών ΡΟΔΟΥΛΑ, είναι κορυφαία εταιρία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων και διαθέτει 3 υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, με 2 υποκαταστήματα- κέντρα διανομή σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη και μια ξεχωριστή μονάδα συσκευασίας και αποθήκευσης για τα προϊόντα retail που αγγίζουν τα 12.000τμ και με ιδιόκτητο στόλο 25 φορτηγών καταψύξεων. Ζητά να προσλάβει υπάλληλο Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου (QC).

Περιγραφή θέσης εργασίας

  • Καθημερινός έλεγχος ορθής και αποτελεσματικής εφαρμογής των διαδικασιών του Συστήματος Ποιότητας και της τήρησης των κανόνων ορθής βιομηχανικής πρακτικής.
  • Συμπλήρωση εγγράφων συστημάτων ISO 9001, ISO 22000, IFS, BRC.
  • Συμμετοχή στην βελτιστοποίηση των διεργασιών της παραγωγής.
  • Έλεγχο προδιαγραφών ά υλών και επιτήρηση και επαλήθευση των προδιαγραφών των παραγόμενων προϊόντων της παραγωγής.
  • Επικοινωνία με προμηθευτές και πελάτες για πληροφορίες και παράπονα.

Απαραίτητα προσόντα

Πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης, με αντικείμενο σπουδών σχετικό με την ασφάλεια τροφίμων

Απαραίτητη προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση στην βιομηχανία τροφίμων

Γνώση των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας

Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ

Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες.

Προσφέρουμε ένα σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, θέση μόνιμης απασχόλησης και ικανοποιητικές απολαβές.

Αποστολή βιογραφικών στο email: cv@rodoula.gr

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα