Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

The Mart: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςThe Mart: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο
spot_img

Παρακολούθηση συστημάτων ISO 22000 και ISO 9001

Η The Mart, εταιρία χονδρεμπορίου τροφίμων, επιθυμεί να προσλάβει Υπάλληλο Ποιοτικού Ελέγχου Τομέα Φρουτολαχανικώνστις κεντρικές αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής.

- Advertisement -

Βασικές αρμοδιότητες

  • Επιθεώρηση στις αποθήκες των φρέσκων προϊόντων (φρουτολαχανικά) με στόχο τη σωστή παραλαβή, αποθήκευση και διαχείρισή τους
  • Παρακολούθηση συστημάτων ISO 22000 και ISO 9001 και διασφάλιση αυστηρής εφαρμογής αυτών
  • Καθοδήγηση και συντονισμός ομάδας μέσω των κατάλληλων οδηγιών που στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της φροντίδας των φρουτολαχανικών

Απαιτούμενα προσόντα

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων, Χημικού, Γεωπόνου ή άλλου συναφούς αντικειμένου
  • Εμπειρία σε ποιοτικό έλεγχο εταιρίας
  • Εμπειρία σε διαδικασίες καλλιέργειας φρουτολαχανικών
  • Ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας και συνεργασίας
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Καλή γνώση Η/Υ και προγραμμάτων

Η εταιρία παρέχει:

  • δυναμικό εργασιακό περιβάλλον σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία
  • πλήρες πακέτο αποδοχών και πρόσθετες παροχές
  • ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

Επισκεφτείτε μας στην εταιρική ιστοσελίδα:

Όλα τα βιογραφικά σημειώματα θα εξεταστούν με απόλυτη εχεμύθεια ενώ θα δοθεί απάντηση μόνο στους υποψηφίους που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων σε εργοστάσιο Μαρμελάδας

Εργοστάσιο Μαρμελάδας στο 30χλμ Θεσσαλονίκης Σερρών ζητά Τεχνολόγο Τροφίμων για επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας και ενημέρωση αρχείων ISO 22000
Υπάρχει μεταφορικό μεσο Βιογραφικά: Epimak@otenet.gr

Μισθός 700 ευρώ
Εργασία πλήρους απασχόλησης
Όχι εξ’ αποστάσεως εργασία
Όχι πρακτική άσκηση

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα