Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Επιστήμονα Τροφίμων ή Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Επιστήμονα Τροφίμων ή Γεωπόνο
spot_img

Σε βιομηχανία ρυζιού.

Βιομηχανία ρυζιού με εξαγωγική δραστηριότητα και έδρα την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα για την παραγωγική διαδικασία: ΓΕΩΠΟΝΟ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΓΕΩΠΟΝΟ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Απαιτούμενα προσόντα :

  • Πτυχίο στη Γεωπονία, Τεχνολογία Τροφίμων ή σε σχετικό πεδίο.
  • Εμπειρία στον ποιοτικό έλεγχο γεωργικών προϊόντων.
  • Γνώση των προτύπων ποιότητας και ρυθμίσεων για τα γεωργικά προϊόντα.
  • Ικανότητα εκτέλεσης αναλύσεων και δοκιμών ποιότητας.
  • Εξοικείωση με τη χρήση συστημάτων ποιοτικού ελέγχου και εργαστηριακού εξοπλισμού.
  • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και ικανότητα εργασίας σε ομάδα.

Καθήκοντα :

  • Παρακολούθηση και επιβολή των προτύπων ποιότητας για τα γεωργικά προϊόντα.
  • Πραγματοποίηση αναλύσεων ποιότητας και εργαστηριακών δοκιμών.
  • Αξιολόγηση της ποιότητας των προϊόντων και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.
  • Συνεργασία με την ομάδα παραγωγής για τη βελτίωση της ποιότητας και την υποβοήθηση στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών ποιότητας.
  • Τήρηση αρχείων και παρασκευή αναφορών ποιότητας.


Παροχές :


  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας.
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον.
  • Συνεχής εκπαίδευση.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα