Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2025
12.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο στον Σκλαβενίτη

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Γεωπόνο στον Σκλαβενίτη
spot_img

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. αναζητά υποψήφιους για κάλυψη της Θέσης “Υπάλληλος Ποιοτικού Ελέγχου Μαναβικής”.

Περιγραφή Θέσης Εργασίας:

Ο Υπάλληλος Ποιοτικού Ελέγχου Μαναβικής έχει την ευθύνη για:

  • Τον ποιοτικό έλεγχο προϊόντων μαναβικής κατά την παραλαβή τους.
  • Τον έλεγχο επισήμανσης προϊόντων σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.
  • Την καθημερινή υποστήριξη των Καταστημάτων της εταιρείας σε θέματα διασφάλισης ποιότητας.
  • Την τήρηση των απαιτήσεων των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζει η εταιρεία.
  • Την επικοινωνία με Προμηθευτές.

Η Θέση Εργασίας υπάγεται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ποιότητας, με έδρα το Κέντρο Διανομής Οινοφύτων.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Γεωπόνου, Τεχνολόγου Τροφίμων ή αντίστοιχης κατεύθυνσης.
  • Τουλάχιστον 3 έτη εμπειρίας σε ανάλογη θέση.
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Καλή γνώση Η/Υ και εφαρμογών MS Office.
  • Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Αμοιβές & Παροχές:

  • Πάγια μηνιαία αμοιβή ανάλογα με τα προσόντα.
  • Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας.

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης πρόσληψης στην Εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε., τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με την “Πολιτική Απορρήτου Υποψηφίων Εργαζομένων “.

https://www.linkedin.com/jobs/view/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Coca Cola: «Σταματήστε την κατανάλωση» – Η μία μετά την άλλη οι χώρες ανακαλούν αναψυκτικά του αμερικάνικου κολοσσού

Σε πανικό οι αρχές, ερευνούν ποιες παρτίδες έχουν διανεμηθεί στις 11 χώρες που ειδοποιήθηκαν για σοβαρό κίνδυνο από τοξική ουσία σε αναψυκτικά της Coca Cola.

“Το πόδι του Chef” – Ατυχήματα και παθήσεις των εργαζομένων σε κουζίνες – Της Ορθοπαιδικού Άννας Λεντή*

Επειδή η πραγματική κουζίνα δεν είναι master chef, η Χειρουργός Ορθοπαιδικός Άννα Λεντή, αναλύει στο Cibum τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις κουζίνες και πως μπορούν να προστατευτούν.

Τι είναι το αλτερνάρια και γιατί ανακαλούνται τρόφιμα που το περιέχουν

Γιατί ανακλήθηκε ταχίνι που περιέχει αλτερνάρια;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο