Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΒΙΓΛΙΑ: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΒΙΓΛΙΑ: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου
spot_img

H ΒΙΓΛΙΑ ΑΒΕΕ ασχολείται με την μεταποίηση και συσκευασία επιτραπέζιων ελιών και εξάγει πάνω από 6.000 τόνους ελιάς ετησίως.

Η ΒΙΓΛΙΑ που εδρεύει στον Πολύγυρο Χαλκιδικής είναι πιστοποιημένη με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ και είναι μία από τις ανερχόμενες εταιρείες του κλάδου με εξαγωγές σε πάνω από 40 χώρες στον κόσμο.

- Advertisement -

Αρμοδιότητες:

  • Έλεγχος ποιότητας τελικών προϊόντων πριν την αποστολή και κατά την διαδικασία παραγωγής
  • ‘Ελεγχος φυσικοχημικών χαρακτηριστικών
  • Ποιοτικός έλεγχος παραλαβής πρώτων υλών
  • Διατήρηση αρχείου ποιότητας για παραλαβές και αποστολές
  • Έλεγχος για την συμμόρφωση σύμφωνα με τις προδιαγραφές
  • Υποστήριξη των απαραίτητων εργασιών για την εφαρμογή των προτύπων BRC & ISO που εφαρμόζει η επιχείρηση
  • Βελτίωση ποιότητας κατά την διαδικασία

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Γνώσεις χημείας
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία
  • Οργανωτικότητα
  • Κοινωνικότητα
  • Διάθεση για εργασία

Παροχές:

  • Καλές αποδοχές
  • Σταθερή και μόνιμη συνεργασία με προοπτικές εξέλιξης.
  • Συνεχή εκπαίδευση

Δυνατότητα μετακίνησης/μετεγκατάστασης:

  • Πολύγυρος, Κεντρική Μακεδονία: Δυνατότητα αξιόπιστης μετακίνησης ή σκοπό να μετεγκατασταθεί προτού αρχίσει να εργάζεται (Απαιτείται)

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα