Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2025
11.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΒΙΚΡΕ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΒΙΚΡΕ: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Προθεσμία για αποστολή βιογραφικών μέχρι τις 15-6-2023.

Η Βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και εμπορίας τροφίμων ΒΙΚΡΕ, της οικογένειας Χατζηγαβριηλίδη, ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων ο οποίος θα ασχολείται με την παραλαβή, τη συσκευασία, τη μεταφορά , την αποθήκευση και τον έλεγχο της ποιοτικής κατάστασης των τροφίμων. Επιβλέπει ακόμη τις εργασίες για την επεξεργασία των πρώτων υλών ζωικής προέλευσης και βοηθητικών υλών από την παραλαβή τους ως τη δημιουργία του τελικού προϊόντος που διατίθεται προς κατανάλωση. Φροντίζει ακόμη για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο της παραγωγής. Τέλος έχει την επίβλεψη για την τήρηση διαδικασιών για την ομαλή λειτουργία όλης της παραγωγικής διαδικασίας.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

  • Ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης πολλών και διαφορετικών δραστηριοτήτων στον χώρο της παραγωγής κρέατος.
  • Πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (τεχνολογίας τροφίμων )
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας. Οποιαδήποτε άλλη γλώσσα θα εκτιμηθεί.
  • Ικανότητα ομαδικής και ατομικής εργασίας
  • Ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (καλή γνώση εφαρμογών MS OFFICE-ERP συστημάτων) Ιδανικά Singular Logic (Galaxy )
  • Μεθοδικότητα και προσεκτικότητα
  • Υποχρεωτική προϋπηρεσία , ελάχιστα 3 έτη . Ιδανικά στον κλάδο κρέατος

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον
  • Προοπτική εξέλιξης
  • Συνεχής εκπαίδευση

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, έως την 15-06-2023.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο που αποτρέπει την εξέλιξη και την υποτροπή του καρκίνου του παχέος εντέρου – Μελέτη Αμερικάνικου Πανεπιστημίου

Το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποίησαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα των ΗΠΑ για να αποδείξουν σε πειραματική μελέτη, ότι μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη και την υποτροπή του καρκίνου του παχέος εντέρου.

 «Η πρώτη υποβολή καλλιέργειας βοείου κρέατος στην ιστορία της ΕΕ», έγινε από την Ολλανδική Mosa Meat

Η Ολλανδική εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων Mosa Meat, υπέβαλε την πρώτη αίτηση για έγκριση καλλιεργούμενου κρέατος, στην αγορά της ΕΕ.

ΕΕ: Νέος κανονισμός για όλες τις συσκευασίες και τα απορρίμματα συσκευασίας – Της Άννας Λεκατσά*

Απαιτήσεις για βιώσιμες συσκευασίες και υποχρεωτικούς κανόνες επισήμανσης για την προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα