Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
30.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Προϊστάμενος Βάρδιας Εργοστασίου

ΑρχικήΝέαΖητείται Προϊστάμενος Βάρδιας Εργοστασίου

H Ελληνική Εταιρία ΣTAMOY, που διαθέτει 23 γαλακτοπωλεία σε όλη την Αττική, αναπτύσσεται ταχύτατα και αναζητά να προσλάβει Προϊστάμενο Βάρδιας Εργοστασίου στο τμήμα Παραγωγής,

Αρμοδιότητες

  • Εποπτεία γραμμών παραγωγής.
  • Διαχείριση προσωπικού βάρδιας και προγραμματισμός εργαζομένων  ανά βάρδια
  • Δημιουργία και εκτέλεση προγράμματος παραγωγής
  • Συμμετοχή στην βελτιστοποίηση των διεργασιών της παραγωγής
  • Καθημερινός έλεγχος απόδοσης γραμμών παραγωγής και δημιουργία αναφορών στο Διευθυντή Παραγωγής
  • Επιτήρηση και επαλήθευση των προδιαγραφών των παραγόμενων (ενδιάμεσων και τελικών) προϊόντων
  • Επίβλεψη τήρησης των συνταγών των προϊόντων

Απαραίτητα προσόντα

  • Πτυχίο Ανώτατης Σχολής , Χημικού, Τεχνολόγου Τροφίμων, Γεωπόνου ή αντίστοιχη σχολή του εξωτερικού
  • Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία τροφίμων
  • Δυνατότητα 6ημερης εργασίας σε βάρδιες (πρωινή – απογευματινή, εναλλάξ)
  • Γνώση Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας
  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Οργανωτική σκέψη και δυνατότητα διαχείρισης ομάδας και διαφορετικών projects

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές τυρί λιανικής κρύβει υψηλή ποσότητα τοξικής ουσίας, σύμφωνα με νέα μελέτη που ανέλυσε 125 δείγματα

Αναλύσεις σε 125 δείγματα τυριών λιανικής αποκάλυψε την παρουσία σημαντικών ποσοτήτων βιογενών αμινών - Οι συστάσεις των επιστημόνων

Νέο σεμινάριο Food Defense training course του TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Τοξική χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό χαρακτηρίστηκε ως νέος αναδυόμενος κίνδυνος στην ΕΕ

Επικίνδυνη χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό και στο νερό βρύσης κρίθηκε ως αναδυόμενος κίνδυνος από την EFSA
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα