“Γάλα” από αμύγδαλα και άλλες κουταμάρες…
Η είδηση όπως την διαβάσαμε στο cibum.gr: Η πολυεθνική τροφίμων General Mills αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή της μάρκας φυτικού τυριού κρέμα, Bold Cultr. Σε είδηση που αναφέρθηκε αρχικά από τον ιστότοπο AgFunder News και στην συνέχεια από το Food Dive, το site της μάρκας αναφέρει ως ημερομηνία κλεισίματος της μάρκας την 27η Φεβρουαρίου, ενώ γίνεται λόγος επίσης για την αναθεώρηση του χαρτοφυλακίου της Mills ως αίτιο της κατάργησης της μάρκας.
Ίσως να θυμάστε όταν σας είχα πει ότι βλέπω με …μισό μάτι όλα αυτά τα trendy τρόφιμα από φυτικές πρωτεΐνες, το κρέας εργαστηρίου και τα συναφή…
Και η απόφαση αυτή της General Mills είναι μια νίκη … για μένα.
Είναι ώρα να επικεντρωθούμε στην υψηλή διατροφική αξία των γαλακτοκομικών προϊόντων από γάλα ζώων και όχι αυτές τις επιστημονικές «ανοησίες» με «γάλα» από αμύγδαλα, σόγια κλπ που μόνο γάλα δεν είναι!
Το έχουμε δημοσιεύσει εδώ και πολύ καιρό! Τα full fat γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν υψηλή διατροφική αξία και αντί να προκαλούν καρδιοπάθεια…προστατεύουν από αυτήν!
Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το πιο πρόσφατο άρθρο μας για τα πολικά λιποειδή του γάλακτος.
Η Ελλάδα παράγει υψηλότατης ποιότητας γιαούρτια και τυριά! Που αξίζουν πιο επιθετικό marketing!
Email: ioannis.zabetakis@ul.ie
Twitter: @yanzabet