Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Για μια διατροφή με λιγότερο αλκοόλ

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΓια μια διατροφή με λιγότερο αλκοόλ
spot_img

Η νέα ευκαιρία της Βιομηχανίας τροφίμων.

Οι μπύρες και τα κρασιά με μηδέν αλκοόλ κερδίζουν συνεχώς έδαφος, όπως διαβάσατε σχετικά στο cibum!

Ποτά χωρίς αλκοόλ: Ο «νηφάλιος» τρόπος ζωής κερδίζει δυναμική – Cibum

Η νέα αυτή τάση αξίζει της προσοχής μας. Ανοίγονται νέες προοπτικές για πολλές Ελληνικές εταιρείες στο χώρο αυτό.

Σήμερα, ο καταναλωτής στρέφεται προς πιο υγιεινό τρόπο ζωής και η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ δίνει το έναυσμα για την ανάπτυξη νέων ποτών.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο