Η σημασία του νερού στη βιομηχανία τροφίμων.
Το πιο σημαντικό τρόφιμο… είναι το νερό!
Χωρίς νερό δεν μπορούμε να ζήσουμε πάνω από μια μέρα…
Αλλά, συνάμα, το νερό στη βιομηχανία τροφίμων είναι εξαιρετικής σημασίας!
Η διαχείριση του νερού και η παρακολούθηση της ποιότητας του στην Ελλάδα είναι μια πονεμένη ιστορία.
Στην Βουλή, πρόσφατα έγινε μια συζήτηση για το νερό. Χάβρα Ιουδαίων…για άλλη μια φορά…
Αν δεν αλλάξουμε άμεσα τον τρόπο παρακαλούθησης της ασφάλειας και της ποιότητας των νερών (υπόγειων, αρδευτικών και πόσιμων), κινδυνεύουμε…
Η αδράνεια προκαλεί ατυχήματα και …δυστυχήματα.
Γιατί αδρανούμε λοιπόν;

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie
Twitter: @yanzabet