Στα “σκαριά” το νέο βιβλίο του Γιάννη Ζαμπετάκη.
Πριν από λίγες εβδομάδες ξεκίνησα να γράφω άλλο ένα βιβλίο, ίσως το τελευταίο μου.
Όλο έτσι λέω, όμως. Ότι αυτό το βιβλίο θα είναι το τελευταίο μου…
Έχοντας καλύψει όλη την γκάμα των θεμάτων σχετικά με τα τρόφιμα με τα βιβλία μου στα Ελληνικά (από τεχνολογία τροφίμων και ασφάλεια μέχρι διαχείριση κρίσεων και νομοθεσία), σε αυτό το βιβλίο που ετοιμάζω γράφω για την φλεγμονή, τις επικίνδυνες στατίνες και την καρδιοπάθεια.
Αναλύω πώς τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα δεν μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο και πώς μια διατροφή πλούσια σε αντι-φλεγμονώδη τρόφιμα είναι το κλειδί.
Περισσότερα σε λίγους μήνες όταν θα εκδοθεί το βιβλίο αυτό.
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
Email: ioannis.zabetakis@ul.ie
Twitter: @yanzabet