Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ή μικρός μικρός μάθε να μαγειρεύεις ή…

Ο τρόπος για να παραμείνουν τα παιδιά υγιή και στην ενήλικη ζωή τους

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΉ μικρός μικρός μάθε να μαγειρεύεις ή...
spot_img

Ο τρόπος για να παραμείνουν τα παιδιά υγιή και στην ενήλικη ζωή τους

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Υπάρχουν και χαρμόσυνα νέα! Όπως η έκδοση ενός βιβλίου μαγειρικής για παιδιά όπως διαβάσαμε την είδηση στο cibum.gr Ε. Κατσούλη: Η δημιουργός του kids food blog «Little Hands» – Cibum

To εικονογραφημένο βιβλίο της Ελένης Κατσούλη για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον μικρό Πάρη που μπαίνει στην κουζίνα και εκτελεί εύκολες, νόστιμες και υγιεινές συνταγές είναι ένα εξαιρετικό έναυσμα για τους… μεγάλους να αρχίσουμε να περνάμε χρόνο στην κουζίνα με τα παιδιά μας και να τους μαθαίνουμε να μαγειρεύουν.

Το να μάθουν τα παιδιά να μαγειρεύουν από μικρά… είναι ένα εξαιρετικό βήμα για να αποκτήσουν υγιείς διατροφικές συνήθειες και να μείνουν μακριά από τα προμαγειρεμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα. Και αν αποκτήσουν τέτοιες συνήθειες, τότε οι πιθανότητες να αποφύγουν την παχυσαρκία και τις χρόνιες παθήσεις είναι κατά πολύ αυξημένες!

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα