ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΜάστερ για τα Λειτουργικά Τρόφιμα και την Ανάπτυξη Προϊόντων

Μάστερ για τα Λειτουργικά Τρόφιμα και την Ανάπτυξη Προϊόντων

1 λεπτά ανάγνωσης

Δωδεκάμηνο πρόγραμμα σπουδών (full time) αλλά διατίθεται και ως Part time με διετή φοίτηση από το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ στη Ιρλανδία.

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

- Advertisement -

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εδώ στο Πανεπιστήμιο του Λίμερικ, ένα νέο μάστερ ξεκινά

Ο τίτλος αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι

- Advertisement -

“MSc in Functional Foods and Product Development”.

Είναι ένα δωδεκάμηνο πρόγραμμα σπουδών (full time) αλλά διατίθεται και ως Part time με διετή φοίτηση.

Επίσης, αν ο φοιτητής δεν θέλει να κάνει το ερευνητικό project, τότε μπορεί να φοιτήσει για το λεγόμενο Postgraduate Diploma.

Στο νέο αυτό μάστερ, έμφαση δίνεται στα λειτουργικά τρόφιμα και στο πώς μπορούμε να παράγουμε νέα προϊόντα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Έλληνες αρτοποιοί: 1.500 λουκέτα, με πέντε αλυσίδες σούπερ μάρκετ να απειλούν τον κλάδο

Έλσα Κουκουμέρια: «Μεγάλη αδικία για εμάς και παραπλάνηση του καταναλωτή» – Γιώργος Καββαθάς: «Πολύ σύντομα θα δούμε την κατάληψη του χώρου από πέντε αλυσίδες σούπερ μάρκετ».

Νέα προειδοποίηση για κοινό τρόφιμο του σουπερμάρκετ – Επιστημονικά ευρήματα και συστάσεις από τις αρχές – Του Ν. Γδοντέλη

Παθογόνα βακτήρια, θερμοκρασία και χρόνος αποθήκευσης στο επίκεντρο νέων επιστημονικών δεδομένων για δημοφιλή τρόφιμα.

Εντοπίστηκε μέλι με Clostridium botulinum – Πηγές επιμόλυνσης, ανθεκτικότητα και περιστατικά αλλαντίασης

Νέο περιστατικό στην Ευρώπη ανοίγει ξανά τη συζήτηση για την παρουσία C. botulinum στο μέλι – Από πού προέρχεται, πώς ελέγχεται και ποιος είναι ο κίνδυνος.