Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2024
14.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Όχι άλλο κάρβουνο από τον τουρισμό!

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΌχι άλλο κάρβουνο από τον τουρισμό!
spot_img

Τourist: your luxury trip my daily misery…

Το Politico έγραψε λίγες μέρες πριν ότι… enough is enough στο θέμα του τουρισμού. Και ναι, έχουν δίκιο οι γηγενείς όταν έρχονται μηλούνια τουριστών στα μέρη τους. 

Josep Lago/AFP via Getty Images

Μια εικόνα, 1000 λέξεις

Αν δεν δούμε το θέμα του υπερπληθυσμού και της πίεσης που ασκεί στις τοπικές κοινωνίες, τότε θα έχουμε μηλούνια τουριστών που κατεβαίνουν για 2-3 ώρες στην Μύκονο και στην Σαντορίνη για να φάνε ένα πιτόγυρο ή ένα παγωτό.

Αυτόν τον μαζικό τουρισμό θέλουμε;

Σίγουρα όχι!

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως;

Η απάντηση εδώ

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το ποιο νοθευμένο έλαιο – Στοιχεία Ευρωπαϊκού RASFF των τελευταίων 24 ετών

Ανάλυση των κοινοποιήσεων RASFF της ΕΕ από το 1999 έως το 2023 για κινδύνους από λίπη και έλαια.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο