ΑρχικήΑριστερό Εξτρέμ"Ορφανός" ο Yeeros στο Δουβλίνο!

“Ορφανός” ο Yeeros στο Δουβλίνο!

1 λεπτά ανάγνωσης

Πιτόγυρο χωρίς μπύρα γίνεται;

Την περασμένη Κυριακή πήγα μια βόλτα στο Δουβλίνο να δω μια καλή φίλη (πρώην φοιτήτριά μου) και για φαγητό πήγαμε στο Yeeros.

- Advertisement -

To φαγητό απλά εξαιρετικό! Η πίτα, ο γύρος, το τζατζίκι, η πάπρικα!

Ναι, χωρίς υπερβολή η εταιρεία Yeeros έχει φέρει την Ελλάδα στο Δουβλίνο.

- Advertisement -

Αλλά!

Πιτόγυρο χωρίς μπύρα γίνεται;

Το σουβλατζίδικο πουλά μόνο νερό και αναψυκτικά…

- Advertisement -

Παιδιά, Please… φέρτε και Μύθο ή καμιά άλλη Ελληνική μπύρα… please…

Πιτόγυρο με νερό ή αναψυκτικά δεν είναι πιτόγυρο!

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
 .

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μαγειρικό σκεύος λόγω ουσίας που έχει ταξινομηθεί ως πιθανώς καρκινογόνος (φωτογραφία)

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. προχώρησε στην ανάκληση κουτάλας μετά από εργαστηριακό έλεγχο που διαπίστωσε υπέρβαση του ορίου μετανάστευσης πρωτοταγών αμινών.

Νέα μεγάλη απάτη στα ψάρια της Ευρώπης: Η EFSA προειδοποιεί για χημικό που τα κάνει να φαίνονται φρέσκα

Η EFSA προειδοποιεί για την παράνομη χρήση του Cafodos στα ψάρια, που μπορεί να αποκρύψει την αλλοίωση των αλιευμάτων και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών.

Μετά τα κρούσματα σαλμονέλωσης στη Λαμία: Οι “γκρίζες ζώνες” και το παράδοξο της νομοθεσίας για τη Salmonella στο κοτόπουλο – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Ο Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης εξηγεί τις διαφορές στα μικροβιολογικά κριτήρια για τη Salmonella στο κοτόπουλο και το παράδοξο του Κανονισμού 2073/2005.