Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ψυχολογία εργαζομένων στη βιομηχανία τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΨυχολογία εργαζομένων στη βιομηχανία τροφίμων
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Σενάριο 1: συνάντηση των στελεχών μιας εταιρείας με αυταρχικό γενικό διευθυντή που είναι κριτικός και δεν επιτρέπει στα στελέχη του να νιώσουν άνετα. Οι συναντήσεις είναι σύντομες, ψυχολογικά φορτισμένες ειδικά για τα κατώτερα στελέχη τα οποία φοβούνται να κάνουν «άβολες» ερωτήσεις.

Σενάριο 2: συνάντηση των στελεχών μιας εταιρείας με γενικό διευθυντή που καλλιεργεί κλίμα ισότητας και επιδιώκει να υπάρχει ένα κλίμα όπου όλοι νιώθουν ισότιμοι και μπορούν άνετα να διατυπώσουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο απόρριψης.

Ποιο σενάριο επικρατεί στην εταιρεία σας;

Τι μπορούμε να κάνουμε για να πάμε από το σενάριο 1 στο σενάριο 2;

Αυτό το video δίνει μερικές καλές ιδέες.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα