Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
29 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το κλίμα και το στραβό μας το κλήμα

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΤο κλίμα και το στραβό μας το κλήμα
spot_img

Οι κλιματικοί στόχοι είναι πολύ μακριά…

Το κλίμα και το στραβό μας το κλήμα

Σήμερα μπαίνει και επίσημα (αστρολογικά) το καλοκαίρι.

Εδώ στην Ιρλανδία, το κέλτικο καλοκαίρι ξεκινά την Πρωτομαγιά.

Υπάρχουν, όμως, σήμερα …εποχές;

Το Ελληνικό καλοκαίρι γίνεται ολοένα και πιο καυτό και με πιο μεγάλη διάρκεια.

Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την μεσόγειο.

Στον αντίποδα, εδώ, στο νησί των Κελτών, το κλίμα μας θα γίνει πολύ πιο κρύο μιας και θα αδυνατίσει το ρεύμα του κόλπου που φέρνει θερμά νερά από το Μεξικό.

Τι κάνουμε στραβά και στρουθοκαμηλίζουμε;

Ο Ιρλανδικός EPA (Environmental Protection Agency) κάνει πολύ κακές προβλέψεις:

https://www.epa.ie/news-releases/news-releases-2023/ireland-projected-to-fall-well-short-of-climate-targets-says-epa.php

Ireland projected to fall well short of climate targets, says EPA

Το κλήμα είναι στραβό. Και στραβά αρμενίζουμε…

Κλείνω μουσικά : “Μπες στο κλίμα”

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφάλεια τροφίμων στο σπίτι: Τα σημαντικότερα βήματα για τη πρόληψη τροφικών λοιμώξεων

Οι ανανεωμένες οδηγίες οικιακής ασφάλειας τροφίμων από το Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων της Γερμανίας.

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο