Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2025
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άρθρα / Δημοσιεύσεις / Βιβλία

ΑρχικήΕπιστήμηΆρθρα / Δημοσιεύσεις / Βιβλία

Τα πλεονεκτήματα της ήπιας επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών

Δημοσιευμένο Άρθρο του Mohammed Wasim Siddiqui στο Journal of Scientific & Industrial Research

Δημιουργία focus group για γευστική δοκιμή μαγιονέζας

Δημοσιευμένο Άρθρο της Alejandra Flores στο Journal of Sensory Studies

RASFF 2019

Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές. 

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην βιβλιοθήκη του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Προσφέρετε τα δικά σας άρθρα & διατριβές

spot_img
spot_img

Must read

Τι είναι το αλτερνάρια και γιατί ανακαλούνται τρόφιμα που το περιέχουν

Γιατί ανακλήθηκε ταχίνι που περιέχει αλτερνάρια;

Τοξική ουσία σε Coca Cola, FANTA, Sprite και Fuze Tea – «Μην πίνετε» – Συναγερμός σε 11 χώρες

Έντεκα χώρες ενημερώθηκαν μέσω του RASFF για σοβαρό κίνδυνο από αναψυκτικά Coca Cola.

Νέα καταγγελία στο cibum: Κίνδυνος από γλυκά γνωστού ζαχαροπλαστείου στην Περαία Θεσσαλονίκης

Καρκινοπαθής από τη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει γνωστό ζαχαροπλαστείο - Η απάντηση της επιχείρησης.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο