Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Βασικά θέματα της επιστήμης τροφίμων για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.
Επιστημονικά άρθρα και δημοσιεύσεις, παρουσίαση βιβλίων και πτυχιακές/μεταπτυχιακές διατριβές.
Τα πλεονεκτήματα της ήπιας επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών
Δημοσιευμένο Άρθρο του Mohammed Wasim Siddiqui στο Journal of Scientific & Industrial Research
Δημιουργία focus group για γευστική δοκιμή μαγιονέζας
Δημοσιευμένο Άρθρο της Alejandra Flores στο Journal of Sensory Studies
RASFF 2019
Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές.
Προσφέρετε τα δικά σας άρθρα & διατριβές
Εργαλεία προσβασιμότητας