Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

21χρονος ήπιε ένα μπουκάλι ουίσκι μονορούφι και πέθανε

ΑρχικήΝέαΔιεθνή21χρονος ήπιε ένα μπουκάλι ουίσκι μονορούφι και πέθανε
spot_img

Ήπιε ένα μπουκάλι ουίσκι ως μέρος πρόκλησης για να κερδίσει 840 ευρώ και έχασε τη ζωή του.

Τραγικό θάνατο στα πλαίσια πρόκλησης σε ένα πάρτι γενεθλίων για να κερδίσει χρήματα βρήκε ένας 21χρονος influencer από την Ταϊλάνδη όταν ήπιε μονορούφι ένα μπουκάλι ουίσκι. Ο Τακαάμ Κάνθι, όπως ήταν το όνομά του – αν και διαδικτυακά ήταν γνωστός με το παρατσούκλι Bank Leicester – πληρώθηκε με 840 ευρώ για να αδειάσει το μπουκάλι με το ουίσκι.

- Advertisement -

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 21χρονος συμμετείχε συχνά σε τέτοιες επικίνδυνες προκλήσεις, καθώς στο παρελθόν είχε πιει αντισηπτικό και ουασάμπι προκειμένου να κερδίσει χρήματα για την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail η πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά ήταν ο εμετός που έκανε ο 21χρονος λίγα λεπτά μετά την πρόκληση. Στις 3 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρες, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός υπόπτου, του Έκαχαρτ «Εμ» Μέεφρομ, o οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Το συγκεκριμένο αδίκημα τιμωρείται με φυλάκιση έως και 10 έτη στην Ταϊλάνδη και υψηλό χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα