ΑρχικήΝέαΔιόρθωση είδησης για φούρνους ΒΕΝΕΤΗ - Το πρόστιμο αφορούσε άλλη ομώνυμη επιχείρηση

Διόρθωση είδησης για φούρνους ΒΕΝΕΤΗ – Το πρόστιμο αφορούσε άλλη ομώνυμη επιχείρηση

2 λεπτά ανάγνωσης

Εκ παραδρομής το Cibum δημοσίευσε, άρθρο που απέδωσε πρόστιμο της Περιφέρειας Αττικής στον Φούρνο «ΒΕΝΕΤΗΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» ΣΑΡΡΗ 13, ΨΥΡΡΗ συνοδευμένο από φωτογραφία της αλυσίδας ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ. Ζητούμε συγνώμη για το δημοσίευμα και διευκρινίζουμε ότι το πρόστιμο δεν επιβλήθηκε στην αλυσίδα ΒΕΝΕΤΗΣ αλλά σε άλλη επιχείρηση. Το άρθρο ήδη έχει διορθωθεί: https://cibum.gr/nea/epixeiriseis/prostimo-3000e-se-foyrno-stoy-psyrri-eiche-sto-psygeio-toy-proionta-perasmenis-diatirisimotitas/ Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΕΝΕΤΗ

- Advertisement -

Μετ’ εκπλήξεως λάβαμε γνώση από το διαδίκτυο, από ιστοσελίδες [αμφισβητούμενης] εγκυρότητας, για ψευδή δημοσιεύματα περί παράβασης με ληγμένα γάλατα, συνοδευόμενα από φωτογραφίες καταστημάτων της εταιρίας μας «Φούρνοι Βενέτη», καθώς, επίσης, και από φωτογραφίες του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ενημερώνουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι η συγκεκριμένη παράβαση δεν αφορά στην Χ. ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ, αλλά αντιθέτως, αφορά άλλη εταιρία και σε κατάστημα που δεν είναι εντεταγμένο στο δίκτυο καταστημάτων της Χ. ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ.

- Advertisement -

Ενημερώνουμε, ότι στην περιοχή του Ψυρρή δεν έχουμε καν κατάστημα.

Ενημερώνουμε, ότι δεχόμαστε λόγω της παραπληροφόρησης συστηματική πίεση, από κάποια sites αμφιβόλου αξίας, για να δώσουμε χρήματα υπό μορφή χορηγιών και διαφημίσεων στα οποία δεν δώσαμε και δεν προτιθέμεθα να δώσουμε.

- Advertisement -

Τέλος, ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ιστοσελίδες που χρηματοδοτούνται από εταιρίες του ανταγωνισμού σε σκοπό τη στοχοποίηση μας δημοσιεύοντας ψευδείς ειδήσεις, που δήθεν, αφορούν στην δική μας εταιρία για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά εναντίον τους.

Παρακαλούμε για την άμεση διάψευση των εν λόγω δημοσιευμάτων και την ανάρτηση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ποιο ρύζι βρέθηκε συχνότερα με αρσενικό και κάδμιο, σύμφωνα με 1.734 ευρωπαϊκές ειδοποιήσεις σε διάστημα 21 ετών

Μελέτη που ανέλυσε ειδοποιήσεις του ευρωπαϊκού συστήματος RASFF την περίοδο 2002-2023 καταγράφει τα συχνότερα προβλήματα στο ρύζι, από υπολείμματα φυτοφαρμάκων και μυκοτοξίνες έως βαρέα μέταλλα και μη εγκεκριμένους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς

Σωρεία παραβάσεων ασφάλειας τροφίμων σε μεγάλο αρτοποιείο – Η προειδοποιητική επιστολή των Αρχών

Η υπόθεση φωτίζει τις απαιτήσεις που οφείλουν να τηρούν οι επιχειρήσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων

PFAS στο πόσιμο νερό: Η αόρατη πρόκληση για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον – Τι δείχνουν οι μετρήσεις στην Ελλάδα

Σε αποκλειστική συνέντευξη, η Δρ Έρη Μπιζάνη εξηγεί ποια είναι η πραγματική εικόνα σήμερα για τα PFAS στο πόσιμο νερό της Ελλάδας, τι δείχνουν οι διαθέσιμες μετρήσεις και ποιες περιοχές απαιτούν αυξημένη επιτήρηση.