ΑρχικήΝέα3.000€ το νέο πρόστιμο στον φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

3.000€ το νέο πρόστιμο στον φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

1 λεπτά ανάγνωσης

Στο στόχαστρο των Αρχών ο ΒΕΝΕΤΗΣ για παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ.

Με νέο πρόστιμο αυτή τη φορά πιο τσουχτερό, «τιμώρησαν» οι επιθεωρητές της Περιφέρειας Αττικής το αρτοζαχαροπλαστείο ΒΕΝΕΤΗ για παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ. Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε υποκατάστημα της αλυσίδας στην οδό Λαζαράκη 3 και Αγ.Κων/νου 1 στην Γλυφάδα, διαπίστωσαν ότι δύο είδη/κωδικοί προϊόντων στο ράφι έκθεσης/πώλησης δεν έφεραν πινακίδα με την απαιτούμενη ένδειξη ότι ήταν κατεψυγμένα, και σε δύο είδη/ δεν είχαν πινακίδα με την τιμή πώλησης. Το πρόστιμο ορίστηκε στα 3.000 ευρώ.

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα σε άλλο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ στη Γλυφάδα οι ελεγκτές διαπίστωσαν είσπραξη υψηλότερου τιμήματος από την αναγραφόμενη ενώ σε κατάστημα της ίδιας αλυσίδας στην Αργυρούπολη επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500€  καθώς δύο προϊόντα στο ράφι έκθεσης/πώλησης δεν έφεραν πινακίδα με τις απαιτούμενες ενδείξεις τιμής, και ένα είδος δεν ανέγραφε ότι ήταν κατεψυγμένο.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Τρεις καταναλωτές βρήκαν νεκρά ποντίκια σε κατεψυγμένα φασολάκια της ίδιας εταιρείας – Πώς φτάνουν στα τρόφιμα και τι κινδύνους κρύβουν

Νεκρά ποντίκια σε φασολάκια ιδιωτικής ετικέτας μεγάλης αλυσίδας. Οι μικροβιολογικοί κίνδυνοι και τα μέτρα πρόληψης.

Σκάνδαλο με μπισκότα βιομηχανικού κολοσσού που εξάγει σε δεκάδες χώρες: Εντοπίστηκε πρώτη ύλη για ζωοτροφές βοοειδών

Εταιρεία με παραγωγική δυναμικότητα 500 τόνων ημερησίως στο επίκεντρο ελέγχων για χρήση πρώτης ύλης ζωοτροφών.

Τρία δημοφιλή είδη μανιταριών στο μικροσκόπιο της ANSES – Παρενέργειες και επικίνδυνοι συνδυασμοί με φάρμακα

Η ANSES προειδοποιεί για αλλεργίες, ηπατικές βλάβες και αλληλεπιδράσεις με φάρμακα από συμπληρώματα που περιέχουν τρία δημοφιλή μανιτάρια.