Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

7η εθελοντική αιμοδοσία στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας

ΑρχικήΝέα7η εθελοντική αιμοδοσία στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας
spot_img

Α. Αποστολάκος: «πάντα υπάρχει κατάλληλος χρόνος στο πρόγραμμά μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, και να είμαστε σίγουροι πως η ανθρώπινη ζωή είναι ανυπολόγιστης αξίας».

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και το ΓΝΑ «Αλεξάνδρα». Η εθελοντική αιμοδοσία, η 7η από το 2020, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

- Advertisement -

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΟΚΑΑ, υπήρξε σημαντική συμμετοχή εμπόρων και εργαζομένων στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της λαχαναγοράς, της Αγοράς του Καταναλωτή, της κρεαταγοράς αλλά και δημοτών από τους όμορους Δήμους. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ Απόστολος Αποστολάκος δήλωσε πως «πάντα υπάρχει κατάλληλος χρόνος στο πρόγραμμά μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, και να είμαστε σίγουροι πως η ανθρώπινη ζωή είναι ανυπολόγιστης αξίας».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα