ΑρχικήΝέαΑΑΔΕ: Καμία σχέση του Γιώργου Πιτσιλή με εμπλεκόμενο στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΑΔΕ: Καμία σχέση του Γιώργου Πιτσιλή με εμπλεκόμενο στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

1 λεπτά ανάγνωσης

Επίσημη ανακοίνωση της ΑΑΔΕ για τα περί εμπλοκής του ονόματος του Γ. Πιτσιλή με την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ

Διευκρινίσεις εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αναφορικά με αναφορά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, περί δήθεν συνάντησης του Διοικητή της Αρχής, Γιώργου Πιτσιλή, με πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, ο κ. Πιτσιλής ουδέποτε έχει συναντήσει ή συνομιλήσει με το εν λόγω πρόσωπο, ούτε στο γραφείο του, ούτε σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Όπως υπογραμμίζεται, το πρόσωπο αυτό είναι απολύτως άγνωστο στον Διοικητή της Αρχής.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελλάδα: Κατέληξε το βρέφος 10 μηνών που πνίγηκε από φαγητό – Τα περιστατικά πνιγμού από τροφή που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Γιατί αυξάνονται τα περιστατικά πνιγμού από φαγητό και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Ανάκληση ΕΦΕΤ: Για σοβαρό κίνδυνο ενημερώθηκε και η Ευρώπη – Η σαλμονέλα στο ταχίνι είχε εντοπιστεί 14 ημέρες νωρίτερα

Νέα στοιχεία για την ανάκληση χούμους δείχνουν ότι η Salmonella στο ταχίνι είχε ανιχνευθεί από τις 26 Ιουνίου, ενώ οι πρώτες ανακλήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία τρεις ημέρες πριν από την Ελλάδα.

Αυγά: Ο τρόπος μαγειρέματος που μπορεί να επηρεάζει την απορρόφηση του σιδήρου, σύμφωνα με νέα έρευνα

Νέα μελέτη ανατρέπει την αντίληψη ότι τα αυγά αποτελούν καλή πηγή σιδήρου και εξετάζει τον ρόλο του μαγειρέματος.