Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΙΤ Food: Νέο πρόγραμμα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην αγροδιατροφή

ΑρχικήPicksNews LineΕΙΤ Food: Νέο πρόγραμμα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην αγροδιατροφή
spot_img

Υποβολή αιτήσεων έως τις 13 Ιουνίου

Την έναρξη του προγράμματος Empowering Women in Agrifood (EWA), το οποίο υποστηρίζει γυναίκες επιχειρηματίες στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν το Eυρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας-Τομέας Τροφίμων (ΕΙΤ Food) και οι Industry Disruptors Game Changers (IDGC), σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Future Agro Challenge.

   Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες επιχειρηματίες ή κατόχους μιας επιχειρηματικής ιδέας που απασχολούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής. Πρόκειται για έναν επιταχυντή ιδεών που μετρά ήδη τρία χρόνια εφαρμογής στην Ευρώπη με τεράστια επιτυχία στους προηγούμενους κύκλους, ενώ στην Ελλάδα λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά προκειμένου να στηρίξει με εξατομικευμένη εκπαίδευση, δικτύωση και χρηματοδότηση δέκα (10) γυναίκες.

   Οι Industry Disruptors, συνεχίζουν να έχουν ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός εξωστρεφούς οικοσυστήματος στον αγροδιατροφικό τομέα που ενθαρρύνει και αναδεικνύει την καινοτόμο επιχειρηματικότητα σε παγκόσμια κλίμακα. Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιούν για δεύτερη χρονιά το συγκεκριμένο έργο και προσφέρουν σε γυναίκες που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν σε αυτόν τον κλάδο, ευκαιρίες δικτύωσης καθώς και τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών τους.

   Οι ωφελούμενες του προγράμματος θα είναι συνολικά δέκα (10) και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν εντατική καθοδήγηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, από ειδικούς του τομέα των επιχειρήσεων και της αγροδιατροφής, να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και δικτύωσης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς επίσης και να διεκδικήσουν συνολική χρηματοδότηση έως και 15.000 ευρώ. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές ως τις 13 Ιουνίου.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο